ne odustaje / Siniša Hajdaš Dončić: 'Puna mi je kapa filoustaša, nemam se namjeru ispričati! Tko je uopće Hasanbegović?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'A što sam rekao? Narodnu poslovicu, narodnu mudrost. Ako to nekoga vrijeđa, onda ta osoba ima problem sama sa sobom. Ali nemam namjeru o tome više diskutirati'

24.7.2017.
7:36
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ov saborski zastupnik i potpredsjednik Sabora, Siniša Hajdaš Dončić, u intervjuu za Večernji list osvrnuo se na izjavu koju je gostujući u Novom danu dao vezano uz Zlatka Hasanbegovića, nazvavši ga poturicom.

Izjavom u Novom danu, da su poturice veći Turci od Turaka, Hajdaš Dončić izazvao je niz kritika. "A što sam rekao? Narodnu poslovicu, narodnu mudrost. Ako to nekoga vrijeđa, onda ta osoba ima problem sama sa sobom. Ali nemam namjeru o tome više diskutirati", kazao je Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je hoće li se zbog svega navedenog ispričati Hasanbegoviću. "Nemam se namjeru nikome pravdati ni ispričavati. A najmanje onima koji svoju političku agendu i program crpe iz 20 stoljeća. Puna mi je kapa filoustaša i 1945. Zanima me budućnost, a ne 1945. Tko je uopće on? Samo govorim narodne izreke. A jedna od njih je i da se mnogi prave veći katolici od pape, pa se opet moraju dokazivati", kazao je Hajdaš Dončić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo