Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ne odustaje

Siniša Hajdaš Dončić: 'Puna mi je kapa filoustaša, nemam se namjeru ispričati! Tko je uopće Hasanbegović?'

'A što sam rekao? Narodnu poslovicu, narodnu mudrost. Ako to nekoga vrijeđa, onda ta osoba ima problem sama sa sobom. Ali nemam namjeru o tome više diskutirati'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vijesti.hr/ 24.7.2017. u 7:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SDP-ov saborski zastupnik i potpredsjednik Sabora, Siniša Hajdaš Dončić, u intervjuu za Večernji list osvrnuo se na izjavu koju je gostujući u Novom danu dao vezano uz Zlatka Hasanbegovića, nazvavši ga poturicom.

Izjavom u Novom danu, da su poturice veći Turci od Turaka, Hajdaš Dončić izazvao je niz kritika. "A što sam rekao? Narodnu poslovicu, narodnu mudrost. Ako to nekoga vrijeđa, onda ta osoba ima problem sama sa sobom. Ali nemam namjeru o tome više diskutirati", kazao je Hajdaš Dončić.

Upitan je hoće li se zbog svega navedenog ispričati Hasanbegoviću. "Nemam se namjeru nikome pravdati ni ispričavati. A najmanje onima koji svoju političku agendu i program crpe iz 20 stoljeća. Puna mi je kapa filoustaša i 1945. Zanima me budućnost, a ne 1945. Tko je uopće on? Samo govorim narodne izreke. A jedna od njih je i da se mnogi prave veći katolici od pape, pa se opet moraju dokazivati", kazao je Hajdaš Dončić za Večernji list.

Vijesti.hr/ 24.7.2017. u 7:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
borba s konkurencijom

Obitelj koja mora uništiti 150 tisuća kokoši podnijela kaznenu prijavu USKOK-u: 'Znamo da su oni to skuhali...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba