prijavili ga i uskoku / Sisačka policija prijavila i suspendirala policajca koji je novac od prometne kazne spremio u vlastiti džep

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog navedenog kaznenog djela Uskoku je podnesena kaznena prijava za zlouporabu položaja a policijski službenik je udaljen iz službe

26.9.2017.
14:09
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Sisačko-moslavačka policija suspendirala je i prijavila Uskoku svog kolegu kojega tereti da je zadržao novac od kazne koju je vozačici naplatio nakon prometnog prekršaja.

U policiji koja je kriminalističko istraživanje provela u koordinaciji s Uskokom sumnjaju da je prometni policajac u travnju ove godine na petrinjskom području vozačici osobnog automobila sisačke registracije prilikom sankcioniranja prometnog prekršaja napisao potvrdu o naplaćenoj novčanoj kazni koju je ona na mjestu počinjenja prekršaja i platila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni je taj novac zadržao, a prilikom razduživanja je kaznu lažno prikazao i na taj način nastojao prikriti protupravno stečeni novac. Zbog navedenog kaznenog djela Uskoku je podnesena kaznena prijava za zlouporabu položaja, a policijski službenik je zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje teže povrede službene dužnosti udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka, kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike