IZVRIJEĐAO AKTIVISTE / Skandalozan napad Bandićevog pomoćnika!

Image
Foto: PIXSELL

U petak je građane okupljene u Građanskoj akciji na skandalozan način napao Bandićev pomoćnik, Davor Jelavić. Nakon tribine stao je pred kameru aktivista i nazvao ih plaćenicima.

27.4.2013.
11:45
PIXSELL
VOYO logo

Aktivisti Građanske akcije i u petak su pokušali ući u prostorije Osnovne škole Janko Drašković u Vrapču kako bi sudjelovali na javnoj tribini zagrebačkog gradonačelnika MilanaBandića pod nazivom "Tribina o legalizaciji bespravno sagrađenih objekata".

Međutim, kao i prethodnih dana, zaštitari nisu dopustili aktivistima da uđu u javni objekt uz obrazloženje gradonačelnika da nisu spremni na konstruktivnu raspravu. Takav rasplet ne čudi s obzirom da smo već navikli da Bandić određuje o tome tko će sudjelovati na njegovim javnim (!) tribinama. Međutim, u petak je građane okupljene u Građanskoj akciji na skandalozan način napao Bandićev pomoćnik, DavorJelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tribine stao je pred kameru aktivista i nazvao ih - plaćenicima!

"Došli ste ovdje provocirati. A ja vam tvrdim tko ste zapravo vi. Vi ste mladi ljudi koji nemate za život pa dobijete nekih 50, 60 do 100 kuna da bi radili ovo što radite. To je ispod nivoa života. Ja bih se ubio na vašem mjestu", rekao je Jelavić kojemu je valjda nevjerojatno da postoji netko tko se ne slaže s Bandićevim vođenjem Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Replika aktivista bila je i više nego znakovita.

"A to sudite po tome kako vi radite?", upitao je aktivist na što je Bandićev pomoćnik samo odmahnuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo