zasad su mu ruke vezane / Škoro spreman riješiti neviđenu krizu koja prijeti Hrvatskoj: 'Želimo ponizno služiti narodu'

Image
Foto: Facebook

Škoro kaže da kad ova nevolja prođe, ništa neće biti isto pa ni politička scena

29.3.2020.
15:51
Facebook
VOYO logo

Mjesec dana od osnivanja Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro obratio se članstvu i javnosti. Istaknuo je kako je u ovom kratkom periodu narod zadesilo mnogo nedaća - koronavirus, potres i otkazi, zbog čega mnogi strahuju za svoju egzistenciju.

Škoro kaže kako zasad njegova stranka ne može politički pomoći jer još nije registrirana pri Ministarstvu uprave, ali zato poručuje da će jednom kad se i ta prepreka riješi Domovinski pokret snažno, odlučno i učinkovito djelovati u rješenjima dosad neviđene gospodarske krize koja nas čeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nas prije svega zanima rad, a ne defile pred kamerama. Ne zanima nas samopromocija, već ponizno služenje narodu, poručuje Škoro i moli građane za strpljenje. U jedno je siguran, kad prođe ''ova nevolja ništa više neće biti isto''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelo obraćanje pročitajte u nastavku:

''Nakon nekoliko predvidljivih nedaća u vidu naručenih tekstova, komentara i istupa u kojima, plaćenici brkaju kvadratne metre za hektare; tržišno privatno poduzetništvo s komunističkom planskom pljačkom i nastavljaju širiti laži na koje smo već navikli; ostali su, ustvari, oni najveći, ključni problem. Koji su to problemi, kada je Domovinski pokret u pitanju? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo, činjenica da postojimo, drugo da mislimo svojom glavom i treće, ozbiljno ugrožavamo korupcijom i stranačkim interesima umreženu trgovačku ekipu uhljeba. U ovih mjesec dana, dragi prijatelji, snašla su nas i puno veća zla od nesposobne vlasti. Koronavirus, otkazi, a Zagreb i njegovu okolicu i potres. Narod je u strahu za budućnost i egzistenciju. 

Mi u Domovinskom pokretu još ne možemo politički činiti puno jer i dalje čekamo registraciju pri Ministarstvu uprave. Vjerujemo da će i ta birokratska prepreka vrlo skoro biti riješena i da će svi koji nas neumorno pitaju kako se pridružiti moći to i učiniti. Ovom prilikom želim zahvaliti na brojnim porukama u kojima nam se stavljate na raspolaganje, bilo kao članovi, volonteri ili donatori. Moramo pričekati još malo da nas u ovim izvanrednim okolnostima ne bi, ne daj Bože i optužili za tko zna što. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko ne zna koliko će kriza zbog koronavirusa potrajati, ali prilagodio se hrvatski narod u svojoj povijesti na teške uvjete, prilagodit ćemo se i novonastalim okolnostima i Domovinski pokret će snažno, odlučno i učinkovito djelovati u rješenjima dosad neviđene gospodarske krize koja nas čeka. Mi to znamo i  možemo jer smo ljudi iz realnog sektora, a realni sektor zna naći rješenja i realni sektor će podnijeti najveći teret gospodarskog oporavka Hrvatske. 

Činjenica jest da je trenutno nemoguće djelovati na terenu, stoga fizičku razdvojenost treba premostiti korištenjem modernih tehnologija i komunikacijskih alata. Pišite nam, javljajte se i molim vas, čuvajte sebe i svoje obitelji i najbliže. Budite strpljivi. Pomažite jedni drugima. Proći će ova nevolja i siguran sam da nakon nje više ništa neće biti isto, pa ni politička scena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj krizi upoznali smo neke nove ljude. Svaka im čast na predanosti i učinkovitosti. Kako će se karte presložiti narednih mjeseci? Kome će kriza koristiti, a kome štetiti? Tko će na kraju pobrati zasluge, ili podnositi odgovornost? To nije ono o čemu trebamo razmišljati i nas u Domovinskom pokretu to ne zanima. Nas prije svega zanima rad, a ne defile pred kamerama. Ne zanima nas samopromocija, već ponizno služenje narodu. 

I zato se ne dajte zavaravati anketama. Neki će reći, odlično je, pa treća smo snaga u zemlji. Ali ne zaboravite, iste te ankete prije su značajno griješile, zakidajući upravo nas. Zašto bi odjednom postalo drugačije? Ne smijemo se dati zavesti, niti slatkorječivim obećanjima, niti nepouzdanim anketama, niti naručenim medijskim naslovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj, dragi prijatelji, budimo strpljivi, marljivi, i uslijed novih prilika – prilagodljivi. Sve vaše prijedloge i molbe bilježimo, doći ćemo i mi na red! Kako sam i prije rekao, dobrodošao je svatko kome je ispred svega interes Hrvatske, a ne njegov vlastiti interes. Neka vas dragi Bog čuva i svako vam dobro želim'', poručio je Škoro.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo