POLITIČKA PREVIRANJA / Škoro: 'Ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek' bude vjerodostojno'

Image
Foto: Miranda Čikotić/Pixsell

'Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele'

17.5.2020.
12:25
Miranda Čikotić/Pixsell
VOYO logo

Most nezavisnih lista odlučio je da će na predstojeće parlamentarne izbore izaći sam, što znači da se neće pridružiti Domovinskom pokretu Miroslava Škore o čemu se pregovarali proteklih dana. U video objavi na Facebooku Mosta, u ležernom izdanju, Božo Petrov je u društvu riječkog vjeroučitelja Marina Miletića i stranačkog kolege Nikole Grmoje objavio odluku te stranke.

Image
od 18.30 sati /

I Miroslav Škoro i Božo Petrov večeras ekskluzivno u RTL-u Danas!

Image
od 18.30 sati /

I Miroslav Škoro i Božo Petrov večeras ekskluzivno u RTL-u Danas!

Na reakciju Miroslava Škore nije trebalo dugo čekati. Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"DOMOVINSKI POKRET SPREMAN JE PREUZETI ODGOVORNOST ZA BUDUĆNOST HRVATSKE!

Domovinski pokret posljednjih je mjeseci uložio veliki napor u okupljanje širokog kruga partnera s kojima bismo konačno srušili duopol HDZ-SDP. Ti su napori urodili plodom i stvorili smo jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP plus trabanti, žetončići i trgovački partneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo povijesno poslanje morat ćemo izvršiti bez Mosta s kojim smo, u dobroj vjeri, dugo i ozbiljno pregovarali. Ti pregovori nažalost nisu uspjeli. Domovinski pokret neće, neposredno pred izbore koji su nam nametnuti, dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner. Spremni smo s našim koalicijskim partnerima preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, s Mostom ili bez njega. Mi smo kost u grlu svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele.

Na kraju, ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek' bude vjerodostojno", napisao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Miroslav Škoro večeras je gost RTL-a Danas. O svim aktualnim temama s njim će razgovarati Damira Gregoret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo