jasna poruka / Škoro: 'Domovinski pokret podržava sve što je zastupao Tuđman - cjelovitost, integritet, zajedništvo...'

'Domovinski pokret je stranka koja je protiv dijeljenja hrvatskog naroda, protiv svih podjela koje su nas, čini mi se, dovele dovde', kazao je Škoro

10.12.2020.
11:28
VOYO logo

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro rekao je u četvrtak da ta stranka podržava sve vrijednosti koje je zastupao prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman.

Škoro je to istaknuo nakon što je izaslanstvo Domovinskog pokreta na Mirogoju položilo vijenac i zapalilo svijeće na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana u povodu 21. obljetnice njegove smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas na godišnjicu smrti doktora Franje Tuđmana, delegacija Domovinskog pokreta je ovdje na Mirogoju položila vijenac u čast tom hrvatskom velikanu i sa željom da pošalje vrlo jasnu poruku da je Domovinski pokret stranka koja je protiv dijeljenja hrvatskog naroda, protiv svih podjela koje su nas, čini mi se, dovele dovde", rekao je tom prilikom Škoro.

"Mi ćemo uvijek podržavati sve ono što je na tragu onoga što je zastupao dr. Tuđman, a to je cjelovitost, to je integritet, to je zajedništvo, i to je suverenitet", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo