nije obeshrabren / Škoro najavio interpelaciju o klubu u Slovenskoj: 'Bilo je tamo poznatih faca, muževa... Donosile su se vreće s novcem'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Škoro je najavio novu Interpelaciju, o događanjima u Klubu u Slovenskoj, Dragana Kovačevića, bivšeg predsjednika Uprave Janafa

11.11.2020.
15:15
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u video poruci u srijedu je komentirao odbijanje Sabora Interpelacije DP-a o radu Vlade vezano za vjetropark Krš-Pađene, ustvrdivši da su odgovori na Interpelaciju bili nemušti, a najavio je i interpelaciju o Klubu u Slovenskoj ulici.

Škoro se video porukom na Facebooku javio iz izolacije u kojoj se nalazi od kraja listopada, kad je objavio da je pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odgovori na ono što se iznosilo u interpelaciji, protiv svega što se događalo u zadnjih oko osam godina, su bili nemušti. Bili su, i s lijeva i desna, jednostavno nešto što je pokušalo braniti neobranjivo", ocijenio je Škoro i dodao: "Vidi se da su svi skupa zajedno umočeni, vidi se da su svi skupa ljudi koji su jednostavno pogodovali i pokušali naći svoj interes u tome".

Sabor je u srijedu odbio Interpelaciju o radu Vlade vezano za vjetropark Krš-Pađene koju je predložio Domovinski pokret, uz potporu 20 oporbenih zastupnika tražeći od Vlade da Saboru dostavi sve ugovore i odluke vezane uz taj projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U saborskoj raspravi u utorak o toj Interpelaciji ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić odbacio je sve navode, poručivši da je pozicija Vlade premijera Andreja Plenkovića vrlo jasna. Vlada nije učinila ništa nezakonito niti je investitora dovela u bolji položaj. Dodao je kako je jasno iz dokumentacije da su ključne odluke u ovom projektu i nizu drugih donesene krajem 2013. godine, za vrijeme Vlade Zorana Milanovića. Ćorić je oporbi naglasio da odgovornost za taj projekt u razdoblju od listopada do prosinca 2013. ne može tražiti od Vlade premijera Plenkovića. Podsjetio je i da su javno dostupni svi dokumenti HERE i Ministarstva kao i ugovori investitora i HROTE.

Škorina najava nove interpelacije - o Klubu u Slovenskoj

 Čelnik DP-a u današnjoj video poruci najavio je i novu Interpelaciju, o događanjima u Klubu u Slovenskoj, Dragana Kovačevića, bivšeg predsjednika Uprave Janafa i osumnjičenog u aferi Janaf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Naveo da su na današnji dan prije godinu dana "oni koji vjeruju u numerologiju radili velike fešte, donosili su vreće novaca po nekim ulicama klubova u Zagrebu - npr. u Slovenskoj". Škoro kaže da je tamo bilo i tamburaša te "poznatih faca i muževa".

"Bilo je svega, pa ćemo vidjeti treba li napraviti u neko dogledno vrijeme jednu zgodnu i simpatičnu interpelaciju na tu temu", najavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Pozvao je građane i da današnje Martinje proslave neki drugi put, kada ne bude ovako puno problema s koronavirusom, te je javnost izvijestio da su nakon višetjednog izbivanja i borbe s koronavirusom on i njegova obitelj pobijedili tu bolest.

'Hvala svima koji su se javljali, nije to laka bolest, pazite se, čuvajte se. Jednostavno, borimo se protiv nečega što je još uvijek vrlo velika ugroza, posebno za određene dobne skupine', naveo je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo