'Ako si pametan - pametan si' / Škoro podržao štrajk: 'Pobogu, budućnost države zasniva se na toj jedinoj komparativnoj prednosti...'

Neka samo ustraju u svojim zahtjevima i nadam se da će biti dovoljno pametni da se dogovore, poručio je Škoro sindikalistima

19.11.2019.
12:58
VOYO logo

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro rekao je danas u Vukovaru da podržava štrajk prosvjetara, koji je od danas ušao u novu fazu, a to je da su prešli s cirkularnog štrajka po županijama na frontalni štrajk u cijeloj Hrvatskoj do ispunjavanja zahtjeva. 

"Podržavam štrajk prosvjetara. Ti su nam ljudi izuzetno važni jer odgajaju našu djecu. Pobogu, pa budućnost države se zasniva na onome što nam može biti jedina komparativna prednost u odnosu na cijeli svijet, a to je znanje", rekao je Škoro i dodao da su "pamet i znanje resurs koji nema ograničenja monopola". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Ako si pametan - pametan si. I nije bitno gdje živiš u 21. stoljeću, bitno je da taj sustav generira ljude i djecu koja će biti konkurentna na europskom i svjetskom tržištu", kazao je Škoro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka samo ustraju u svojim zahtjevima i nadam se da će biti dovoljno pametni da se dogovore", kazao je Škoro u Vukovaru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo