konačna odluka / Škoro potvrdio da ulazi u klub Suverenista, s njim će i Vesna Vučemilović: 'Svako zlo za neko dobro...'

Image
Foto: Pixsell

Klub Hrvatskih suverenista ovim će narasti na šest članova

8.9.2021.
12:19
Pixsell
VOYO logo

Miroslav Škoro i njegova sestra Vesna Vučemilović, kako se i očekivalo, napuštaju saborski klub Domovinskog pokreta. A sada su oboje objavili i kojem se saborskom klubu priključuju.

Na pitanje priključuje li se klubu Hrvatskih suverenista, kako se od utorka nagađa u javnosti, Škoro je za Večernji list potvrdio i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su od naše zajedničke političke platforme za parlamentarne izbore nastala dva saborska kluba, moram priznati da nisam bio sretan jer sam mislio, unatoč nekim tehničkim prednostima, da ipak šaljemo pogrešnu poruku nejedinstva. No svako zlo za neko dobro, pa tako sad mogu nastaviti političko djelovanje s istim ljudima s kojima sam dijelio izborne liste i na istim programskim načelima. Od dva kluba koja smo stvorili, danas biram onaj u kojem mogu funkcionirati a da pritom ne iznevjerim birače koji su nam, svima zajedno, dali glas na prošlim izborima", kazao je Škoro.

Klubu Hrvatskih suverenista, kako je potvrdila, pridružuje se i Vesna Vučemilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub Hrvatskih suverenista ovim će narasti na šest članova i brojčano se izjednačiti s klubom zeleno-lijevog bloka te potpuno primaknuti klubovima Mosta i Domovinskog pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo