IZBORNA TAKTIKA / Škoro razradio napad na Plenkovića: Evo koga će poslati u bitku s premijerom u 1. izbornoj jedinici

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL, Patrik Macek/PIXSELL, Dusko Jaramaz/PIXSELL

Miroslav Škoro mogao bi pomrsiti Plenkovićeve planove u 2. izbornoj jedinici gdje je nositelj Gordan Jandroković

7.6.2020.
11:20
Nikola Cutuk/PIXSELL, Milan Sabic/PIXSELL, Patrik Macek/PIXSELL, Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Nositelj liste u 2. jedinice (dio Zagrebačke županije, Koprivničko-križevačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija i istočni dio Grada Zagreba) bit će Miroslav Škoro iz Domovinskog pokreta.

Glasovi desnice bi tako mogli završiti u njegovim rukama, a mogao bi pomrsiti računicu premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića koji se nada da će s Gordanom Jandrokovićem i predsjednikom HSLS-a Dariom Hrebakom u toj izbornoj jedinici osvojiti barem šest mandata, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasanbegović u srazu sa šefovima SDP-a i HDZ-a

Image
izbori se bliže /

Pet pitanja za petero političara: Evo što su nam odgovorili oni koji se baš i ne čuju tako često

Image
izbori se bliže /

Pet pitanja za petero političara: Evo što su nam odgovorili oni koji se baš i ne čuju tako često

Ovo područje Hrvatske u prvom krugu predsjedničkih izbora odabralo je upravo Miroslava Škoru. Očekivalo se da će Škoro nositi ili slavonsku 4. ili 1. izbornu jedinicu u kojoj živi. Njegovi suradnici kažu za Večernji list da se ovakav rasplet dogodio jer na 4. ionako računaju, a 1. je, kažu, prva i u njoj će najvjerojatnije prvo ime liste biti Zlatko Hasanbegović koji će, kako se čini, odmjeriti snage s Andrejem Plenkovićem i Davorom Bernardićem.

"On je na prošlim izborima bio baš u 2. i ondje je osvojio najveći broj glasova. Zaključili smo da on može sigurno i više u 1. s obzirom na to da je to centar i zapad Zagreba, Hasanbegović je i zastupnik u Gradskoj skupštini, ugledan član islamske zajednice. A i sam nekako naginje 1.", rekli su sugovornici Večernjeg lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miroslava Škoru čekaju spomenuti Jandroković iz HDZ-a, bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak iz HSLS-a, koji će isto s HDZ-om, a tu su i SDP-ov Rajko Ostojić te Mostov Nino Raspudić. Treća je opcija 2016. u 2. jedinici bila Stranka rada i solidarnosti gradonačelnika Milana Bandića, koji je ujedno bio i nositelj liste, a trebao bi biti i sad te je vrlo izgledno da je jedan mandat njegov, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo