PROZVAO I MEDIJE / Škoro izjavio da će građanima naplatiti 8000 kn kartu za Maksimir pa poslao priopćenje u kojem je objašnjava: 'Mislio sam na sponzore'

Image
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Ako još jednom želite provjeriti što je Škoro rekao ranije, pogledajte video!

22.5.2021.
20:32
Bruno Fantulin/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat za gradonačelnika Zagreba i vođa Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u priopćenju se obrušio na medije i pokušao objasniti svoju vrlo jasnu izjavu koju je dao, a to je da će karte za utakmicu na novom stadionu u Maksimiru biti 1000 kuna, a ako treba, i 8000 kuna. 

Prvo donosimo cijeli citat te Škorine današnje izjave:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam poduzetnik. Napravite jednu nogometnu utakmicu, Dinama i nekoga ili hrvatske nogometne reprezentacije i nekoga i stavite da karta bude, i ljudi su spremni to platiti, 1000 kuna. Pa tu ćemo već stvoriti milijune kuna. Pa kad budemo otvarali taj stadion, stavit ćemo utakmicu nas i još nekakve reprezentacije, igrat ćemo mi ako treba, i stavit ćemo kartu 8000 kuna i doći će građani Zagreba. Ali netko treba izaći s takvim idejama van".

"Mislio sam na cijene karata za sponzore"

No, nakon što je ta njegova izjava postala popularna sada Škoro u naknadnom priopćenju objašnjava kako nije mislio na građane, kako je sam rekao u prvoj izjavi, nego na - sponzore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je zanimljivo kako su pojedini i, nažalost, jasno opredijeljeni mediji, s moje današnje konferencije za medije izvukli potpuno sporednu temu, a namjerno ignorirali onu glavnu vezano uz financiranje platforme Možemo i iznose koje su dobili od Grada Zagreba i Vlade RH. Naime, odgovarajući na pitanje novinara o ulaganju u zagrebački sport i izgradnji stadiona u Maksimiru, spomenuo sam i cijene ulaznica za atraktivne utakmice koje bi se mogle igrati prije izgradnje i nakon otvorenja stadiona. Pritom sam, naravno, mislio na cijene karata za sponzore, a ne građane i navijače za koje bi one, po mom mišljenju, trebale biti i jeftinije nego sada", napisao je Škoro u priopćenju.

Image
poduzetnik škoro /

Škoro otkrio kao bi gradio novi stadion u Maksimiru: 'Karta bi bila tisuću kuna. Na otvorenju ćemo staviti 8000'

Image
poduzetnik škoro /

Škoro otkrio kao bi gradio novi stadion u Maksimiru: 'Karta bi bila tisuću kuna. Na otvorenju ćemo staviti 8000'

"Ovakvi modeli suradnje i projekti sa sponzorima u sportu su potpuno uobičajeni u svijetu. Naime, donatorskim utakmicama dali bi priliku mnogim donatorima da njihova imena trajno budu upisana na novom stadionu, kao što su upisana i imena svih onih koji su pomogli izgradnju Vukovarskog vodotornja - simbola zajedništva", pojašnjava Škoro ono što nije uspio pojasniti u prvoj izjavi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video Škorine izjave!

Na kraju priopćenja u kojem objašnjava svoju izjavu je naveo i da njegov "protukandidat Tomislav Tomašević nije relevantan sugovornik o ovoj temi, jer kad postanem gradonačelnik i započnem s izgradnjom stadiona, možemo očekivati prosvjede njegovih aktivista koji će zasigurno opet ležati pred bagerima" i time i ovdje nastavio svoju negativnu kampanju.

Ako još jednom želite provjeriti što je Škoro rekao ranije, pogledajte video: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo