ZABAVNA EPIZODA PREPUCAVANJA / Škoro tvrdi da je Peternela učio kako se treba prekrižiti: Je li ga to učio nakon ovog događaja?

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Kako je Peternelovo križanje izgledalo najbolje se može vidjeti na videu iz svibnja prošle godine

14.8.2021.
14:21
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Miroslav Škoro jučer je prozvao Igora Peternela, kojeg je smijenio s mjesta svog predstojnika u kabinetu Hrvatskog sabora, te je objavio da mu je Peternel nakon toga navodno "prijetio".

Škoro je u objavi, između ostalog, napisao i  da je "Peternela prigrlio kao prijatelja i učio ga kako se treba prekrižiti, ali da je previše - previše".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć mu je i stigao odgovor Peternela koji se u objavi na Facebooku osvrnuo i na "križanje".

"S Miroslavom Škorom više ne planiram polemizirati, on je za mene završena priča i na koncu bih mu zahvalio na poduci križanja. Vjerujem da je živjeti u skladu s kršćanskim vrednotama puno bitnije od tehnike ili nespretnosti pri križanju. Kršćanske vrednote često su mu na usnama pa bih savjetovao da ih se što češće i sam pridržava", napisao je Peternel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Peternelovo križanje izgledalo najbolje se može vidjeti na videu iz svibnja prošle godine kada je sa Škorom i još nekim članovima Domovinskog pokreta u Gračanima polagao vijence žrtvama komunizma.

Čim je vijenac položen, Peternel se prekrižio, ali tako da je desnom rukom brzo dotaknuo čelo i donji dio prsa. Nedugo potom uslijedila je i repriza, tj. ponovljeno "krnje" križanje. Video pogledajte u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo