tučnjava u splitu / 'Skupljaju lajkove, čak su za petak dogovorile revanš': jednoj učenici su izbijena dva zuba, a druga je u modricama

'Njih su dvije skroz lude, dogovorile su revanš za petak, a sad kad ih je pokupila policija, tko zna kako će to završiti. Neki govore da će ih poslati u dom'

31.1.2018.
20:20
VOYO logo

Tri dana nakon tučnjave dviju srednjoškolki na parkiralištu u Splitu, koju je uz navijanje promatralo nekoliko tisuća ljudi, reakcije se ne stišavaju, a osude takvog ponašanja stižu sa svih strana, pišu 24 sata.

Djevojke od 16 i 17 godina zbog krvave tučnjave dobile su prekršajne prijave zbog izrazito drskog ponašanja na javnome mjestu, a u slučaj će se uključiti i Centar za socijalnu skrb Split. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednoj od njih navodno su izbijena dva zuba, a druga je prošla “tek” s modricama. Iako u ponedjeljak nakon tučnjave nijedna od prijavljenih maloljetnica nije zatražila liječničku pomoć, neslužbeno se doznaje da je u utorak, dan kasnije, jedna ipak zatražila liječnika zbog tegoba koje je osjećala nakon fizičkog obračuna, pišu 24 sata.

Navodno se žalila na glavobolje, mučninu i opću slabost, no kvalifikacije njezinih ozljeda još nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Snimka tučnjave sablaznila je Hrvatsku, ali i estradne zvijezde koje osuđuju vršnjačko nasilje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Kad jedna djevojka nemoćno leži na podu, a druga je i dalje udara, to više nije područje dječje psihologije nego - psihijatrije

>> Kako stati na kraj trendu tučnjava maloljetnika, njihovu snimanju i stavljanju na društvene mreže? Prekršajno prijavljene maloljetnice koje su se potukle u Splitu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Buduću predstavnicu splitskog MMA pronašla policija: u postaju dovedena sudionica tučnjave dviju maloljetnica

Inače, kako piše Večernji list, u utorak su građani dojavili da je za 14 sati najavljena tučnjava učenika u Solinskoj ulici te su izašli na teren, no nisu zatekli nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je bilo na Instagramu, stranica splitske.cipe (cipačina ili cipa znači tučnjava) imala je više od 15 snimaka dogovorenih tučnjava, svaka je pregledana nekoliko tisuća puta i imaju na stotine komentara. Nisu njih dvije ni prve ni jedine djevojke koje su se potukle. Tuku se iz istog razloga kao i muški, da bi bile popularne face, skupljaju lajkove", doznaje Večernjak pred jednom od splitskih srednjih škola. 

Stranica je ugašena, ali ne sumnjaju da će dogovorenih tučnjava biti i dalje.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njih su dvije skroz lude, dogovorile su revanš za petak, a sad kad ih je pokupila policija, tko zna kako će to završiti. Neki govore da će ih poslati u dom. Jučer je trebala biti tučnjava, ali došli su specijalci", kažu oni bolje upućeni, piše Večernji list.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo