OTIŠAO KUĆI / Slovenac pobjegao iz zadarske bolnice zbog loših uvjeta: 'Strop se raspadao. Posvuda je bila plijesan'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U zadarskoj bolnici kažu da je pacijentu pružena zdravstvena skrb prema svim pravilima struke

31.8.2017.
14:10
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Metod Frlec, kipar iz Ljubljane koji se razbolio na ljetovanju na otoku Ugljanu, otišao je iz zadarske bolnice kući šokiran lošim uvjetima, piše 24sata. Frlecu su u bolnici dijagnosticirali atipičnu upalu pluća, no on je zbog, kako kaže, groznih uvjeta odlučio otići kući u Ljubljanu. Tvrdi kako su mu u zadru dali krivu dijagnozu i da je zapravo imao legionelu.

U slovenskoj emisiji Provjereno tvrdi da se legionela trebala odmah prijaviti i stražili, ali da u zadarskom Zavodu za javno zdravstvo nisu napravili ništa sve dok nisu počeli snimati emisiju i poslali im upit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadarskoj bolnici kažu da je pacijentu pružena zdravstvena skrb prema svim pravilima struke. Dotrajalošću bolnice bila je šokirana i njegova partnerica Ljiljana. "To se ne može ni počistiti koliko je staro i dotrajalo. Higijena je bila jako problematična, a bili smo na klinici za infekcije. Strop se raspadao. Posvuda je bila plijesan", rekla je Ljiljana u slovenskoj emisiji Provjereno. 

Iz bolnice kažu kako su svjesni da uvjeti na Odjelu za infektologiju nisu potpuno adekvatni s obzirom na to da se radi o vrlo staroj zgradi, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo