politički transfer / Slovila je kao osoba bliska Bernardiću: Potpredsjednica zagrebačkog SDP-a napustila stranku i prešla kod Bandića

Image
Foto: Igor Soban/Davor Visnjic/PIXSELL

Ime Tamare Čubretović već je osvanulo na popisu članova Bandićevog kluba u zagrebačkoj Gradskoj skupštini

30.8.2018.
20:55
Igor Soban/Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Tamara Čubretović koja je na nedavnim unutarstranačkim izborima izabrana za potpredsjednicu zagrebačkog SDP-a, a uz to je bila i šefica SDP-a Črnomerec, napustila je stranku i prešla u Bandićev klub, potvrđeno je to tportalu.

Da je izašla iz stranke potvrdio je šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras, no razlozi odlaska Čubretović, koja je slovila kao osoba bliska struji Davora Bernardića, zasad su ostali nepoznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ime Tamare Čubretović već je osvanulo na popisu članova Bandićevog kluba u zagrebačkoj Gradskoj skupštini gdje bi trebala nastaviti rad kao nezavisna zastupnica. Njenim odlaskom SDP-u je u skupštini ostalo pet zastupnika, no klub im ipak ojačavaju vijećnik HSS-a Ilija Ćorić i Renato Petek iz Naprijed Hrvatska.

Njen prelazak u Bandićeve redove ne čudi jer je od ranije zaposlenica Zagrebačkog velesajma te se u SDP-ovim gradskim krugovima već ranije spekuliralo da bi mogla 'prebjeći'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo