Novi detalji / Smrt obavijena velom misterija: Tajni dom Natalije Price u kvartu Bandićeve smrti

Image
Foto: PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek, Boris Mataković

Jedan od ključnih detalja u svim rekonstrukcijama jest činjenica da je Bandićeva bliska suradnica Prica stanovala u neposrednoj blizini

8.3.2021.
8:08
PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek, Boris Mataković
VOYO logo

Milan Bandić preminuo je prije više od tjedan dana, ali još se ne smiruju priče o okolnostima njegove smrti.

Jedan od ključnih i često prešućenih detalja u svim rekonstrukcijama jest činjenica da je Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica stanovala u neposrednoj blizini kuće Sergija Ivanovića, u kojoj je, prema službenoj verziji, Bandiću pozlilo, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan Bandić umro je u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara. Prema službenoj verziji koju je za 24 sata ispričao dr. Gzim Redžepi, pulmolog s Jordanovca, Bandiću je pozlilo tijekom druženja s Redžepijem i Sergijem Ivanovićem u Ivanovićevoj kući na zagrebačkom Vrhovcu. 

Image
još jedan 'obilazak obrtnika' /

Bandić i njegova bliska suradnica ponovno 'uhvaćeni', ovog puta u zlatarnici

Image
još jedan 'obilazak obrtnika' /

Bandić i njegova bliska suradnica ponovno 'uhvaćeni', ovog puta u zlatarnici

Naime, prema prvim vijestima, Bandiću je navodno bilo pozlilo u njegovom stanu u Bužanovoj, nakon čega su novinari postavili pitanje zbog čega bi ga Hitna vozila na drugi kraj grada, u Sveti Duh. Nakon toga, Nacional je prenio izjavu Pavla Kalinića da je Bandiću pozlilo u jednom zagrebačkom restoranu, ali ubrzo su je ispravili jer je došlo do nesporazuma. Kalinić je zatim izjavio da mu je pozlilo "vanka, u kući kod jednog prijatelja". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro je Nacional otkrio da se Bandić tu subotu, između 12 i 15 sati, sastao sa Sergijem Ivanovićem i šeikom Muhamedom Alabbarom, milijarderom iz Emirata čija je firma trebala graditi kontroverzni zagrebački Manhattan. Ivanović je bio uključen u taj projekt, a Nacionalu je potvrdio subotnji sastanak, rekavši da se radilo o neobaveznom druženju.

Istražujući okolnosti Bandićeve smrti, uključujući i nepotvrđene glasine da je u trenutku kad mu je pozlilo bila prisutna i njegova suradnica Natalija Prica, 24 sata je došao do zanimljivog otkrića. Na zagrebačkoj Vidovčici, nedaleko od adrese Sergijeve kuće, proteklih mjeseci živjela je Prica. Njen suprug je ranije potvrdio da je postupak rastave u tijeku te da njih dvoje već duže vrijeme ne žive na istoj adresi, što objašnjava zašto je Prica morala potražiti novi stan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ortodontica i bivša misica proteklih mjeseci došla je u fokus javnosti nakon što je snimljena kako s pokojnim gradonačelnikom obilazi krznariju i zlatarnicu. Sad je otkriveno kako je boravila u stanu Maje Čuljak na Vidovčici. Čuljak je zagrebačka odvjetnica i sestra novinarke Dijane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo