U SEKUNDI PROMJENIO IZRAZ LICA / SNIMKA Trenutak u kojem je Darko Milinović shvatio da je izgubio od HDZ-a

Župan Milinović je kazao da su prevagu pobjedi HDZ-a donijeli rezultati u Senju, dok je njegova lista najjača u Gospiću

10.3.2019.
23:15
VOYO logo

Noć je još bila mlada, a dobro raspoloženi župan Darko Milinović razgovarao je sa suradnicima ispod slike generala Ante Gotovine.

Nikakvih rezultata izbora za ličku županijsku skupštinu još nije bilo, a Milinović se pred "dan D" nadao pobjedi nad HDZ-om iz kojeg je izbačen. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je u jednoj sekundi promijenio izraz lica - iz onog nasmiješenog i punog očekivanja u izraz koji je odavao osjećaj nevjerice. Očito je to bio trenutak u kojem je shvatio da ga je HDZ pobjedio. 

Senj je bio prevaga?

Kasnije je u svojoj izjavi priznao da je očekivao bolji izborni rezultat. Kazao je i kako je njegova lista najjača u Gospiću, a da su prevagu pobjedi HDZ-a donijeli rezultati u Senju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

"Kad sam  bio na čelu ličkog HDZ-a stranka je osvajala 55 posto glasova, ali i sa 35 posto HDZ je sada izborni pobjednik", rekao je Milinović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim podacima DIP-a HDZ je na današnjim izborima u Lici osvojio 35,4 posto glasova, lista Darka Milinovića ima 20,4 posto, HSP 17,1 posto, Bura promjena 9,8 posto, a SDSS 5,3 posto. Ispod praga ostali su SDP (3,9 posto), Živi zid (3 posto), koalicija HSLS-HNS (2,7 posto) i stranka Milana Bandića (1,9 posto).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo