neugodno iznenađenje / Šok za brojne korisnike: mnogi ljudi danas nisu mogli koristiti svoje bankovne kartice

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Iz Erste banke kažu kako je razlog problemima s karticama činjenica da se tijekom vikenda nadograđuje informativni sustav banke

9.6.2018.
14:54
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Korisnici Erste banke jutros su imali problema s plaćanjem putem kreditnih kartica, piše Jutarnji. 

Iz Erste banke kažu kako je razlog tome činjenica da se tijekom vikenda nadograđuje informativni sustav banke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imajući u vidu proces nadogradnje poslovnog sustava, koji je još uvijek u tijeku, moguće je da se tijekom vikenda povremeno jave kratkotrajne teskoće uzrokovane tehničkim razlozima. Svim se klijentima najiskrenije ispričavamo zbog neugodnosti koje su imali zbog nemogućnosti korištenja kartica na prodajnim mjestima, te im zahvaljujemo na razumijevanju”, službeno je priopćila banka, dodavši i kako je problem bio samo sa kreditnim, a ne i debitnim karticama. 

To znači da, ako tijekom vikenda ne budete mogli plaćati svojim karticama koje je izdala Erste banka, uzrok tome je nadogradnja sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na web stranicama Erstecardclub.hr se nalazi obavjest u kojoj se navodi da će se 'od 4.lipnja od 5.00 sati do 13.lipnja 2018. do 23.59 sati obavljati nadogradnja poslovnog sustava Erste Card Cluba'.

“U navedenom periodu, moguće je da povremeno neće biti dostupne usluge ECC online i govorni automat Erste Card Cluba. Na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu, moći ćete nesmetano plaćati svim kreditnim karticama Erste Card Cluba, kao i podizati gotovinu na svim postojećim isplatnim mjestima. Zahvaljujemo na razumijevanju”, stoji u obavijesti iz Erstea. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo