Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
potpora projektu ide i dalje

Solidarnost Splićana za Vukovarce: za vodotoranj dosad prikupljeno 256 tisuća kuna!

U želji da građani Splita pruže daljnju potporu navedenom projektu, Grad Split će prilikom dostave uplatnica za komunalnu naknadu dostaviti i bianco uplatnice

Image
Hina/ 4.7.2016. u 17:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nešto više od 256 tisuća kuna prikupljeno je dosad u Splitu za obnovu vodotornja u Vukovaru, a akcija prikupljanja novca za obnovu nastavlja se i dalje, izvijestili su popodne medije iz ureda grada.

Odlukom splitskog Gradskog vijeća, od 30. ožujka, o davanju potpore Gradu Vukovaru za Projekt obnove Vukovarskog vodotornja – simbol hrvatskog zajedništva, splitska Gradska uprava je, zajedno s građanima, počela prikupljati financijska sredstva tako da je od proljeća za obnovu Vodotornja prikupljeno 256.806,17 kuna od čega je iz gradskog proračuna izdvojeno 200.000.

U želji da građani Splita pruže daljnju potporu navedenom projektu, Grad Split će prilikom dostave uplatnica za komunalnu naknadu dostaviti i bianco uplatnice putem kojih će se moći dati financijski prilog za obnovu Vukovarskog vodotornja.

Dobrovoljni prilozi se sakupljaju i u suradnji sa "Societe Generale – Splitskom bankom d.d.", putem sandučića koji su postavljeni na šalterima banke. Također, sandučić za uplatu priloga postavljen je na blagajni Grada, u Gradskoj upravi, na Obali kneza Branimira 17, a novac iz sandučića prikupljat će se na otvoreni račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Novac za obnovu Vodotornja prikupljat će se do 1. studenoga. Svi koji žele donirati novac mogu to učiniti i u  Splitskoj banci na IBAN HR7423300031560619149 HRK za PROJEKT VUKOVAR VODOTORANJ.

Hina/ 4.7.2016. u 17:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba