građani prikupili dio / Split darovao gotovo 400 tisuća kuna za obnovu vukovarskog Vodotornja

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Zahvaljujući se na donaciji, gradonačelnik Ivan Penava izrazio je zadovoljstvo što se, kako je istaknuo, pozitivna energija koja se kroz namjeru obnove Vodotornja, odašilje iz Vukovara

8.10.2016.
14:12
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava primio je u subotu u svome uredu splitskog gradonačelnika Ivu Baldasara koji je mu je uručio ček vrijedan nešto manje od 400.000 kuna za obnovu i rekonstrukciju vukovarskog Vodotornja.

"Dio sredstava za donaciju osigurali smo iz gradskog proračuna dok su građani Splita prikupili oko 200.000 kuna. Bila je to jedna široka akcija kojoj su se odazvali mnogi u Splitu darivajući koliko je tko mogao tako da smo imali prilog i od jedne kune", rekao je Baldasar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući se na donaciji, gradonačelnik Ivan Penava izrazio je zadovoljstvo što se, kako je istaknuo, pozitivna energija koja se kroz namjeru obnove Vodotornja, odašilje iz Vukovara, prepoznali splitska gradska uprava, ali i građani Splita.

Također je naveo kako je do sada za potrebe obnovu Vodotornja prikupljeno oko 11, od potrebnih, kako se pretpostavlja, 20-tak milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo