pripreme za kaos u gradu / Split spreman za Ultru: gradonačelnik obećao pomoć građanima, vatrogasci i Hitna pomoć u stanju pripravnosti

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Sve službe u cijelosti su spremne za šesti Ultra Europe festival koji će se ove godine na splitskom Poljudu održati od 6. do 8. srpnja, priopćeno je iz Gradske uprave.

28.6.2018.
19:58
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Na sastanku Splitskog gradonačelnika Andre Krstulović Opare u četvrtak s predstavnicima gradskih komunalnih tvrtki i službi zaključeno je kako su sve službe u cijelosti spremne za šesti Ultra Europe festival koji će se ove godine na splitskom Poljudu održati od 6. do 8. srpnja, priopćeno je iz Gradske uprave.

"Gradske službe će pružiti pomoć i podršku, posebice gradskim kotarevima koji se nalaze u neposrednoj blizini poljudskog stadiona, kako bi se stanovnicima olakšao svakodnevni život," rekao je Krstulović Opara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je priopćeno, na današnjem se sastanku raspravljalo i o reguliranju prometa u Splitu za vrijeme ovogodišnje Ultre, osiguravanju dovoljnog broja kemijskih wc-a, pojačanom dežurstvu vatrogasaca, policajaca i djelatnika Hitne pomoći, te o dodatnim autobusnim linijama i planu čišćenja stadiona.

Marin Grubišić - predstavnik tvrtke MPG Live, organizatora Ultra festivala, zahvalio se na suradnji i potpori Grada Splita i komunalnih poduzeća koji su, kako je rekao, također zaslužni za uspjeh cijelog projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo