Koncert karijere / Splitska diva Doris Dragović napunit će zagrebačku Arenu: Doznali smo koja iznenađenja je spremila fanovima

Splitska diva veseli se druženju i pjevanju sa publikom

30.11.2019.
20:00
VOYO logo

Odbrojavamo do jednog od najočekivanijih koncerata godine - onog splitske dive Doris Dragović.

Dva mjeseca prije karte su bile rasprodane za čak dva koncerta. Prvi, večerašnji pratit će više od 18 tisuća obožavatelja Doris Dragović koji su počeli pristizati u zagrebačku Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koja iznenađenja sprema saznajemo za RTL od gošće Doris Dragović.

Prvi puta u Areni i koncert je rasprodan prije dva mjeseca. No, broj posjetitelja nije glavni faktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je lijepo, ali ne gledam koncerte kroz broj ljudi. Nikad nisam. Meni je 18 ljudi ili 18 00 tisuća isto. Davanje je isto - ili stvaraš nešto te večeri na pozornici ili ne. Mene veseli to što ćemo se večeras družiti. Doba godine je prelijepo, kreće advent. Nakon koncerta ujutro svi na misu. Blagoslovljena sam. Mogu samo biti zahvalna do neba i nazad", rekla je Doris.

Kao podrška izvedbi, u pratnji je i 'vojska' obitelji i prijatelja

"Ta vojska je uvijek sa mnom. Moje uzbuđenje se davno već sasulo u rad. Kolege i ja pripremamo ovaj koncert već mjesecima. To je bio ogroman posao", izjavila je Doris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbenica koja uvijek ističe kako je važna glazba, jedna je od rijetkih čije slike se gotovo nikad ne pojavljuju po časopisima. A ne mari ni za društvene mreže.

"Nikad nisam bila pristalica takve postavke: 'ali to se danas tako radi, ali to ti se sad nosi, ali to je sad in'. Ja nisam pristalica komuniciranja na takve načine, ali poštujem da mladi pripadaju tome jer je to dio njihove generacije. Vjerujem da je moja glazba i moje pjesme ono što ljudima nešto znači. Od toga meni trnci prolaze tijelom", rekla je Doris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku koncerta će na pozornici biti dva gosta iznenađenja: Mladen Bodalec i Jacques Houdek.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo