komentar na ostavku / Splitski vijećnik žestoko kritizirao Ivoševića i Puljka, za RTL.hr rekao: 'Puljak je sigurno sretan što će završiti mandat'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

''Mi svi u Splitu znamo da je Ivošević nasilnik koji tako komunicira svaki dan'', rekao je Franić

30.3.2022.
18:25
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegov zamjenik Bojan Ivošević sutra će dati ostavke. Za RTL.hr ovaj iznenađujući potez splitske vlasti komentirao je splitski gradski vijećnik Ante Franić.

''Ako gradonačelnik Puljak zaista podnese ostavku, to će biti prvi njegov potez koji ću pozdraviti, jer u zadnjih 10 mjeseci vlasti zaista nije pokazao ništa. Pokazali su samo afere, PR projekte i mi u Splitu dobiti smo gradonačelnika influencera, a ne ozbiljnog gradonačelnika koji zna i može završavati projekte'', smatra Franić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franić smatra kako je Puljkova ostavka trebala stići i ranije.

''Da je to napravio prošli tjedan, to bi bio hvalevrijedan potez. Ovo je sada prisiljeno. Došao je pred gotov čin, budući da su ga svi partneri ostavili i on jednostavno nema druge opcije nego da da ostavku. Ja mislim da je on sretan što će završiti svoj mandat, jer i sam spoznaje da nije sposoban voditi grad i nije sposoban biti gradonačelnik'', izjavio je Franić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPLIT IDE NA NOVE IZBORE /

Puljak i Ivošević daju ostavke

Image
SPLIT IDE NA NOVE IZBORE /

Puljak i Ivošević daju ostavke

Jedan od najvećih utega Puljkove vlasti svakako je bila prijetnja novinarki njegovog zamjenika. Bojan Ivošević je nezadovoljan tekstom u Slobodnoj Dalmaciji prisvojio pravo da nazove urednicu gradske rubrike Nikolinu Lulić i pritom je izvrijeđa i uputi joj prijetnju.

DORH je zbog ove prijetnje protiv Ivoševića podigao optužnicu. Franić tvrdi kako je Ivošević u gradu poznat po agresivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mi svi u Splitu znamo da je Ivošević nasilnik koji tako komunicira svaki dan. Samo je ovdje komunicirao na takav način prema novinarima. Njima je prijetio. Osoba poput Bojana Ivoševića ne zaslužuje biti dio gradske vlasti. On je čovjek koji se do nešto manje od godinu dana gađao bocama po gradu, po Matejušci'', kazao je gradski vijećnik.

''On je ušao u Banovinu i on upravlja gradom. To nije osoba koja treba upravljati gradom i to su Splićani shvatili, te je ovaj eksperiment došao svom kraju'', dodaje Franić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavka splitskog gradonačelnika znači i nove izbore. 

''Ja imam svoju listu splitskih uglednika. Liječnika, pravnika i ekonomista s kojima ću izaći na izbore. Imamo što reći i pokazati našem gradu. Idem kao nezavisni kandidat sa nezavisnom listom'', naglasio je Franić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo