Nasser Al-Khelaifija / Sportske igre mladih dosad su okupile oko 2,5 milijuna djece, a od danas im je ambasador predsjednik PSG-a

Plazma Sportske igre mladih dobile su novog ambasadora Nasser Al-Khelaifija. Predsjednik je to PSG-a i Europske asocijacije klubova

18.9.2022.
21:01
VOYO logo

U Splitu danas neka od najpoznatijih lica svjetskog nogometa. Plazma Sportske igre mladih dobile su novog ambasadora Nasser Al-Khelaifija. Predsjednik je to PSG-a i Europske asocijacije klubova. Inače, već 26 godina Sportske igre mladih su najveća amaterska sportska manifestacija u Europi, pa je svečanosti prisustvovao i šef UEFE Čeferin. Do sada su Igre okupile oko 2,5 milijuna djece i mladih iz Hrvatske, BIH i Srbije.

"Mi smo kao ekipa iz kvarta napravili nešto da nam vrijeme prođe. Nikad nismo ni sanjali niti mislili da ćemo raditi igre van Splita, ali su se događali pozivi. Kad su se dogodile igre u Hrvatskoj, sve je išlo puno brže", rekao je Zdravko Marić, predsjednik Sportskih igara mladih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada me predsjednik Čeferin upoznao s Marićem, prvi put kad sam ga vidio, rekao sam mu da sudjelujem, da ne mogu reći ne. Ovo je sjajan program", rekao je Nasser Al Khelaifija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo