AFERA S PRISLUŠKIVANJEM / Šprajc savjetuje slovenskim političarima: Nabavite ovu samozaštitnu napravu!

Jednostavno se koristi, samo se stavi na uši i razgovor oko recimo, namještanja arbitražnog postupka, može početi, kazao je Šprajc u odjavi emisije

10.4.2019.
22:45
VOYO logo

Urednik i voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc u odjavi emisije savjetovao je slovenskim političarima da si, zbog zaštite od prisluškivanja, nabave samozaštitnu napravu. 

"U Sloveniji je afera s prisluškivanjem koje im je prije 5 godina navodno radila hrvatska SOA i dalje najvažnija tema, nama je i dalje to najzabavnija tema. Jer kako ne bi bilo zabavno kad nakon jučerašnjeg dramatičnog dana izazvanog apsolutno ničim, Slovensko vijeće za nacionalnu sigurnost zaključi apsolutno ništa. Pardon tražili su od Hrvatske tajne službe da ih više ne prisluškuje. Kako doznajemo, hrvatska tajna služba je taj zahtjev zaprimila, urudžbirala i arhivirala", kazao je Šprajc u odjavi te dodao da je predsjednik slovenskog Povjerenstva za nadzor tajnih službi ipak pokazao malo više zdravog razuma i izjavio da nije problem što je SOA prisluškivala arbitražni postupak nego u slovenskim dužnosnicima koji su svojim nemarom dozvolili da ih se prisluškuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Jednostavno se koristi, samo se stavi na uši..."

"Ali i on u našoj tajnoj službi vidi organizaciju moćniju od CIA-e, FBI-a i  Mossada zajedno", komentirao je Šprajc. Zbog toga što je slovenski političar Matej Tonin upozorio kolege da bi bilo mudro da se svaki slovenski novinar i političar zaštiti od prisluškivanja, Šprajc im je na kraju emisije savjetovao kakvu samozaštitnu napravu trebaju nabaviti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno se koristi, samo se stavi na uši i razgovor oko recimo, namještanja arbitražnog postupka, može početi. Naprava radi tako da preko nje ništa ne čujete, a ako čak ni vi ne možete ništa čuti onda sigurno ništa ne može čuti ni onaj SOA-in Davor mehaničar", objasnio je Šprajc i emisiju odjavio na slovenskom: "Spoštovani gledavci  hvala za vašo pozornost in lahko noč"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo