Komentar Zorana Šprajca / Šprajcov demantij: Gdje je Kumica tu je i Kum

Direkt otkriva - direktor zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje dobio gradski prostor za svoj kafić na Dolcu

28.7.2020.
22:18
VOYO logo

Iz zagrebačke Vodoposkrbe i odvodnje najoštrije demantiraju jučerašnju vijest RTL Direkta da je njihov direktor Marin Galijot prekinuo godišnji odmor na Hvaru kako bi jučer došao u Zagreb i dao izjavu.

Kažu da direktor Galijot nije bio na godišnjem odmoru i da je cijelo vrijeme sudjelovao na terenu za vrijeme i nakon poplava. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao dokaz tomu u prilog iz Vodovoda su poslali i snimku i fotografije kolegija kod gradonačelnika Milana Bandića održanog u subotu u 7 sati i 40 minuta.

Doduše, RTL je gospodina Galijota za izjavu tražio u nedjelju, a ne u subotu i u nedjelju smo dobili informaciju da je na Hvaru, ali nema veze, recimo da smo imali krivu informaciju. da je on i u subotu i u nedjelju bio na terenu ma gdje taj teren bio.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Marin Galijot /

Direktor Vodoopskrbe objasnio zašto je došlo do poplave u Zagrebu: 'Sustav to nije mogao podnijeti'

Image
Marin Galijot /

Direktor Vodoopskrbe objasnio zašto je došlo do poplave u Zagrebu: 'Sustav to nije mogao podnijeti'

Ali zato imamo potpuno pouzdanu informaciju gdje gospodin Galijot nije bio, a ta je još zanimljivija nego ona gdje je bio. Naime, evo, pišući tekst za ovaj demanti otkrili smo da nakon tog subotnjeg kolegija kod gradonačelnika Milana Bandića, direktor zagrebačke Vodoopskrbe i odvodnje Marin Galijot nije otišao u kafić Kumica na Dolcu, čiji je vlasnik tvrtka Kaptol Gradnja, čiji je vlasnik i direktor Marin Galijot.

Isto tako smo otkrili i da je gradonačelnik Milan Bandić s kojim je direktor gradskog poduzeća Vodoopskrba i odvodnja Marin Galijot u subotu ujutro imao kolegij, 24. svibnja 2018. donio odluku kojom se tvrtki Kaptol Gradnja, čiji je vlasnik i direktor Marin Galijot, dodjeljuje na korištenje 15 četvornih metara javne površine na tržnici Dolac za potrebe kafića Kumica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se da smo ovog puta bili potpuno precizni i da u tvrtki Vodoopskrba i odvodnja, čiji je direktor Marin Galijot, kao i u tvrtki Kaptol Gradnja, gdje je direktor također Marin Galijot, a ni u kafiću Kumica Marina Galijota, povodom ove vijesti neće imati nikakvih primjedbi i ispravaka jer gdje je Kumica tu je sigurno i Kum.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo