ratno stanje na cestama / Spriječen novi navijački sukob na A1: Policija suzavcem razdvajala BBB i Torcidu, privedene 32 osobe

Image
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad

26.9.2018.
21:38
Nino Strmotic/PIXSELL
VOYO logo

Policija je brzom intervencijom u srijedu popodne spriječila sukob dviju nogometnih navijačkih skupina na autocesti A1, na odmorištu Desinec, između Karlovca i Zagreba, priopćeno je iz Policijske uprave zagrebačke. 

Bio je to drugi incident dvije zavađene navijačke skupine danas. Prvi sukob dogodio se na odmorištu Zir na autocesti A1 oko 11:20. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervencija djelatnika u drugom slučaju na odmorištu Desinec dogodila se oko 14,15 sati. Kako bi spriječili fizički sukob, policajci su prema dvama skupinama navijača uporabili sredstva prisile – sprej s nadražujućom tvari te su skupine razdvojene, navodi se u priopćenju.

Kod pripadnika jedne navijačke skupine pronađeno je više komada pirotehničkih sredstava i sredstva pogodna za napad. Petnaest osoba dovedeno je u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, policijski su službenici s Lučkog i s blizine odmorišta Plitvice doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje 17 osoba, za koje se sumnja da su sudjelovali u sukobu navijača na odmorištu Zir, priopćeno je iz PU zagrebačke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo