sve agresivniji / Štakor ugrizao Varaždinku za nos dok je spavala: 'Krv je potekla, scena kao u horor filmovima'

Image
Foto: Thinkstock

Nakon ugriza štakora, na teren je izišla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo te postavila mamce

17.10.2018.
17:25
Thinkstock
VOYO logo

Sve se dogodilo u stanu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u ponedjeljak, 15. listopada. "U šoku sam, no normabel pomaže. Bila sam na cijepljenju, ali još uvijek se grozim", rekla je gospođa Branka pokazujući svoj nos . Naime, nju je u ranim jutarnjim satima ugrizao štakor, piše Regionalni.com.

Sve se dogodilo dok je ona spavala i nije ni slutila da beštije mogu otići tako daleko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku nešto me ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor filmovima", dodala je Branka, koja sa svoja dva sina živi u stanu koji je u vlasništvu države. Zaposlena je u domu za starije i  nemoćne, a najezdom štakora zgrožena je i njezina susjeda Enita Levanić. "Štakori su tu i to nije problem, no sad nas napadaju i žele nas pojesti. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz WC školjku, a sad i napadaju ljude", rekla je Levanić, koja također radi u jednom varaždinskom domu za starije i nemoćne.

'Svi prebacuju lopticu odgovornosti'

Nakon ugriza štakora, na teren je izišla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije te postavila mamce, piše Regionalni.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li to bilo dovoljno, vidjet ćemo. Rekli su nam, ako se što dogodi, neka samo zovemo, a što ako nas opet ugrizu? Nama je potrebno rješenje, jer ovdje više ne možemo živjeti. Bila sam u Gradu, oni se vade da je to državno vlasništvo i samo svi prebacuju lopticu", zaključila je Levanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo