IZBORI ZA PREDSJEDNIKA SDP-a / Starešinić odustala od kandidature: 'Puno vas se zapitalo čija sam. Ja sam samo svoja, nisam bila zec'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Zoran Milanović danas se i službeno kandidirao za predsjednika SDP-a, dok je pomoćnica bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine, Zrinka Starešinić, objavila kako odustaje od te namjere, i to zbog prljave kampanje koja je, tvrdi, već počela

29.1.2016.
17:42
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Zoran Milanović i službeno se u petak kandidirao za još jedan mandat za predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Hrvatske. 

"Danas sam potpisao i predao kandidaturu za predsjednika SDP-a Hrvatske. Nudim vam svoju energiju, znanje, borbenost i iskustvo. To iskustvo već osam godina dijelim s vama i želim tako i nastaviti", objavio je Milanović u petak na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Milanovića, kandidaturu za tu dužnost istaknuo je i potpredsjednik stranke i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, a njih dvojica zasad su jedini kandidati za predsjednika SDP-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidaturu je najavljivala i pomoćnica bivšeg ministra poljoprivrede Tihomira Jakovine, Zrinka Starešinić, no u petak je objavila kako odustaje od te namjere, i to zbog prljave kampanje koja je, tvrdi, već počela. 

"Puno vas se zapitalo čija sam, Zoranova, Jakovinina, Komadinina? Ovim putem još jednom želim naglasiti: ja sam samo svoja, nisam bila 'zec' ili kako god vi to nazivali. Upravo radi prljave kampanje koja je već krenula u 'rovovima' u smislu podcjenjivanja mene kao žene očito nemam hrabrosti izložiti svoju obitelj, a pogotovo malodobne djevojčice, od mogućih ponižavanja kroz medije koji su do sada bili korektni", objavila je Starešinić na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objasnila je da je mogućnost kandidature najavila kako bi ohrablila članove stranke i probudila proces demokratizacije.

"Na kraju pozivam sve koji imaju želju, hrabrosti i ludosti da se kandidiraju", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo