Ništa se ne prepušta slučaju / Strože kontrole na graničnim prijelazima zbog koronavirusa: Evo što će vas dočekati kad dođete tamo

Reporter RTL-a objasnio je kakva procedura čeka one koji prelaze preko ovog graničnog prijelaza

25.2.2020.
22:40
VOYO logo

Reporter RTL-a, Boris Mišević, javio se s graničnog prijelaza Rupa gdje su postavljeni kontejneri. Objasnio je kakva procedura čeka one koji prelaze preko ovog graničnog prijelaza.

"Dvije glavne stvari zanimaju sanitarne inspektore i epidemiologe: gdje je osoba bila i kakvi su joj simptomi. Ljudi koji dolaze preko ovog graničnog prijelaza dobivaju formular na tri jezika gdje moraju reći i s kojim su osobama bili te koliko su dugo bili na rizičnom području i onda kad se taj upitnik ispuni onda dolaze u kontejnere te tu dolazi do pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ima neke teže i intenzivnije simptome upućuju osobu u KBC Rijeku na izolaciju. Ako su blaži, onda slijedi epidemiološki nadzor", rekao je reporter RTL-a Boris Mišević

Dodao je i kako je devet radnika iz Karlovca negativno na koronavirus, no još se za dvije osobe čeka da se potvrdi je li njihov nalaz pozitivan ili negativan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo