Samo mjera opreza? / Sudac pustio na slobodu nasilnika koji je premlatio trudnicu

Image
Foto: Shutterstock

Nakon kriminalističke istrage je jučer poslijepodne policija izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignuta kaznena prijava

15.6.2019.
14:45
Shutterstock
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu pred sucem istrage tražilo je istražni zatvor za 66-godišnjeg A.R. koji je u četvrtak oko 19 sati letvom premlatio troje članova obitelji Begonja, 33-godišnju trudnicu i njezine roditelje, oca Ivana (61) i majku Maru (59), no sudac istrage pustio ga je na slobodu, piše 24sata.

Nakon kriminalističke istrage je jučer poslijepodne policija izvjestila javnost kako je protiv 66-godišnjaka podignuta kaznena prijava zbog sumnje u nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Mari slomio ruku, nakon čega je pred njezine dvije djevojčice napao trudnicu, slomivši joj ruku te je naposlijetku napao i njezina oca Ivana i slomio mu prst.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadaču je određena mjera opreza, odnosno zabrana približavanja obitelji. 

Obitelj je u petak cijeli dan bila u šoku zbog sukoba sa susjedom, koji im ne dozvoljava parkiranje na zajedničkom putu, a u četvrtak navečer ga je isprovocirala činjenica da je 33-godišnja trudnica na sporno mjesto stala na dva sata, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo