BURNO U LICI / Sukob oko branitelja: 'Izbacili ste me iz HDZ-a, ali Darko Milinović nije izrod'

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje i da ostanu dostojni u porazu koji će doživjeti u županiji, rekao je Milinović

27.2.2019.
13:06
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Župan ličko-senjski Darko Milinović koji sa svojom listom konkurira HDZ-u na lokalnim izborima 10. ožujka održao je konferenciju za medije u Gospiću te se osvrnuo na jučerašnji posjet četiri ministara Ličko-senjskoj županiji, no požalio se što se nisu javili gradonačelniku Gospića i njemu kao županju. 

Tvrdi i kako braniteljske udruge iz županije ne podržavaju listu HDZ-a na izborima, već njegovu listu. "Nastojao sam udruge iz Domovinskog rata staviti sa strane da promatraju tko je najbolji kandidat na ovim izborima i kome dati povjerenje", rekao je Milinović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No njegov stav je promijenila jučerašnja posjeta dvojice generala i ministara Medveda i Krstičevića s kojima su bili i neki čelnici braniteljskih udruga iz županije. 

"Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje"

"Neki od predsjednika braniteljskih udruga su rekli da se oni ne slažu da branitelji ličko-senjske županije podupiru listu HDZ-a. Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje i da ostanu dostojni u porazu koji će doživjeti u županiji", rekao je Milinović te nabrojao braniteljske udruge koje njega podržavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

"Nemojte dijeliti narod županije. Izbacili ste me iz HDZ-a, a ali Darko Milinović nije izrod, dođite bit ćete počašćeni u županiji i onda idite obavljati svoje stranačke funkcije", poručio je HDZ-ovcima Milinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje RTL-a rekao je da njega podržava više braniteljskih udruga nego što podržavaju HDZ. "Ovdje su gotovo sve udruge proistekle iz Domovinskog rata", kazao je Milinović te dodao kako je na njegovoj listi 26 članova HDZ-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo