Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BURNO U LICI

Sukob oko branitelja: 'Izbacili ste me iz HDZ-a, ali Darko Milinović nije izrod'

Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje i da ostanu dostojni u porazu koji će doživjeti u županiji, rekao je Milinović

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Vijesti.hr/ 27.2.2019. u 13:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Župan ličko-senjski Darko Milinović koji sa svojom listom konkurira HDZ-u na lokalnim izborima 10. ožujka održao je konferenciju za medije u Gospiću te se osvrnuo na jučerašnji posjet četiri ministara Ličko-senjskoj županiji, no požalio se što se nisu javili gradonačelniku Gospića i njemu kao županju. 

Tvrdi i kako braniteljske udruge iz županije ne podržavaju listu HDZ-a na izborima, već njegovu listu. "Nastojao sam udruge iz Domovinskog rata staviti sa strane da promatraju tko je najbolji kandidat na ovim izborima i kome dati povjerenje", rekao je Milinović. 

No njegov stav je promijenila jučerašnja posjeta dvojice generala i ministara Medveda i Krstičevića s kojima su bili i neki čelnici braniteljskih udruga iz županije. 

"Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje"

"Neki od predsjednika braniteljskih udruga su rekli da se oni ne slažu da branitelji ličko-senjske županije podupiru listu HDZ-a. Pozivam HDZ da ne dijeli branitelje i da ostanu dostojni u porazu koji će doživjeti u županiji", rekao je Milinović te nabrojao braniteljske udruge koje njega podržavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VEZANE VIJESTI

"Nemojte dijeliti narod županije. Izbacili ste me iz HDZ-a, a ali Darko Milinović nije izrod, dođite bit ćete počašćeni u županiji i onda idite obavljati svoje stranačke funkcije", poručio je HDZ-ovcima Milinović.

Upravo se čita

Na pitanje RTL-a rekao je da njega podržava više braniteljskih udruga nego što podržavaju HDZ. "Ovdje su gotovo sve udruge proistekle iz Domovinskog rata", kazao je Milinović te dodao kako je na njegovoj listi 26 članova HDZ-a. 

Vijesti.hr/ 27.2.2019. u 13:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
U KRITIČNOM SU STANJU

RTL doznaje: Uklanjaju se tornjevi katedrale u Zagrebu, vjernici bi se trebali vratiti u nju iduće ljeto

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba