Trenutno pod nadzorom / Sumnja na pirotehniku: na širem splitskom području planulo 50-tak manjih požara

Image
Foto: RTL

Vatrogasci Splitsko-dalmatinske županije u subotu navečer gase požare na čak pedeset mjesta, od čega su tri požara večeras iza 19 sati buknula u samom gradu Splitu

31.12.2016.
21:24
RTL
VOYO logo

Vatrogasci Splitsko-dalmatinske županije u subotu navečer gase požare na čak pedeset mjesta, od čega su tri požara večeras iza 19 sati buknula u samom gradu Splitu, a trenutačno su pod nadzorom.

Prvo je malo prije 19 sati stigla dojava o požaru iznad gradske plaže "Obojena svjetlost" na Marjanu gdje gori suha trava i borovi. Pet minuta kasnije buknuo je požar i kod Hotela "Zagreb" na Duilovu gdje je vatra zahvatila travu i nekoliko borova. Ubrzo je vatrogascima stigla i treća dojava o požaru u podrumu na adresi Gradišćanskih Hrvata u Gradskom kotaru Brda. I tamo je upućeno nekoliko vatrogasaca sa navalnim kolima.

Srećom sva ta tri požara su pod nadzorom vatrogasaca i vrlo brzo će biti ugašeni, doznaje se od splitskih vatrogasaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije popodne pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita ugasili su požar koji je buknuo na prvom katu balkona stambene zgrade u Dobrilinoj ulici. Vatra je zahvatila tendu na balkonu, no srećom se požar nije proširio na stan u kojem u tom trenutku nije bilo nikoga.

Sumnja se da su svi požari nastali zbog uporabe pirotehnike koja se danas od ranih jutarnjih sati koristi na splitskim ulicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dežurni u županijskom Centru 112 za Hinu je kazao da večeras gori na  50-tak mjesta u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a požari su buknuli u kratkom vremenu, zbog čega su gotovo svi vatrogasci na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo