imenovanja na zatvorenom dijelu / Sunčana Glavak nova je glasnogovornica Vlade

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Sunčana Glavak imenovana je glasnogovornicom Vlade, a Neven Zelić predstojnikom Ureda predsjednika Vlade

28.1.2016.
14:23
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Na zatvorenom dijelu prve sjednice u četvrtak, Vlada je, s 1. veljače, imenovala Nevena Zelića predstojnikom Ureda predsjednika Vlade i Sunčanu Glavak  glasnogovornicom Vlade.

Vlada je donijela odluku kojom se Tomislav Karamarko određuje članom Vlade Republike Hrvatske zaduženim za nacionalnu sigurnost, koji je po položaju član Vijeća za nacionalnu sigurnost i po položaju obavlja i dužnost predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija. Danom stupanja ove Odluke na snagu, prestaje važiti prethodna Odluka od 5. siječnja 2012. godine te se Ranko Ostojić razrješuje navedene dužnosti, priopćila je vladina Služba za odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada je imenovala Ante Ćorušića vršiteljem dužnosti sanacijskog upravitelja Kliničkog bolničkog centra Zagreb. Na osobni zahtjev razriješen je sanacijski upravitelj Hrvoje Vrčić. Dosadašnji predsjednik Sanacijskog vijeća Kliničkog bolničkog centra Zagreb Marko Rudnički je razriješen te je vršiteljem dužnosti predsjednika imenovan Željko Krznarić. Razriješeni su i članovi Vijeća Branka Grabovac i Antonio Juretić, a Bernardica Rubčić i Dubravka Sertić imenovane su vršiteljicama dužnosti člana. 

Vlada je razriješila pomoćnicu ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gorenku Bulj na osobni zahtjev, radi odlaska u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također na osobni zahtjev, razriješen je Zdenko Antešić, dosadašnji zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, kao i pomoćnici ministra Dan Simonić, Zorica Lučić i Igor Butorac.

Na osobni je zahtjev razriješen i Ranko Lamza, pomoćnik ministrice uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, na osobni zahtjev razriješen je i Alen Kajmović, zamjenik ministra kulture. Razriješeni su i pomoćnici ministra Vladimir Stojsavljević, Sanja Šaban i Vesna Jurić Bulatović.

Također, razriješen je zamjenik ministra financija Igor Rađenović. Razriješen je i pomoćnik ministra Boris Šuvak, kao i Miljenko Fičor, dosadašnji pomoćnik ministra financija i glavni državni rizničar te Nacionalni dužnosnik za ovjeravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo