stravičan zločin / Susjedi o mladiću koji je ubio staricu u Bedekovčini: 'Volio je doći i posuditi novce'

Mladić je izudarao staricu po glavi i prsima, a zbog težine ozljeda na mjestu je preminula

30.10.2018.
21:30
VOYO logo

26-godišnjak iz Bedekovčine u proteklih je 5 godina čak 15 puta prijavljen zbog krađe. Policiji je poznat i po peglanju tuđih kartica, remećenju javnog reda i mira, a sada se na tom popisu nalazi i sumnja za ubojstvo. 

"Ne mogu to uopće, evo baš smo maloprije razgovarali, ja još uvijek to ne vjerujem da je to ovaj naš susjed, ne vjerujem, ali normalno da je kad smo vidli da je uhvaćen i sve skupa, znači da je ipak on", kazala nam je Dragica, mještanka Bedekovčine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od starice uzeo kreditne kartice i podignuo 10 tisuća kuna

Osumnjičeni 26-godišnjak od svog je doma do starice prošao put od jedva 150 metara, a tonda je preskočio ogradu, a potom započeo sa pljačkom kuće. "To su bili fini dečki i on, tu apsolutno nije bilo nikakvih problema, ali kad je kak se ono veli došel u ralje droge e onda su počeli problemi", kazao je Mladen, mještanin Bedekovčine.

Kako neslužbeno doznajemo, od ubijene starice uzeo je kreditne kartice, podigao 10 tisuća kuna i počastio sebe i društvo drogom i alkoholom u hotelskoj sobi. "Inače je on volio ovako doći, posuditi novce, a ja sam mu rekla: Nemoj Vlado k meni dolaziti, ja ti novaca nemam, imam mirovinu, ali nju prima moj sin i o njoj vodi brigu, nemam novaca. Poslje toga više nije dolazio", kazala je Dragica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je policiji priznao kako je i tamo provalio pod utjecajem droga. Trenutačno se nalazi u istražnom zatvoru, a na kraju bi zbog ubojstva iz koristoljublja mogao odslužiti kaznu od čak 40 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo