Zadnji dan kampanje / Imaju još samo jedan dan! Pitali smo šefove izbornih stožera što očekuju do kraja kampanje

Objasnili su i koje su poruke slali tijekom cijelog trajanja predsjedničke kampanje

2.1.2020.
19:50
VOYO logo

Zadnji su sati kampanje. Voditelji stožera Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića objasnili su koje su bile glavne poruke tijekom kampanje te što očekuju od protukandidata do kraja. 

"Mi imamo konstantnu kampanju i poruke koje se svode na to da ovoj zemlji treba predsjednik s karakterom, to znaći da će zemlja imat stav", kazao je Orsat Miljenić, šef Izbornog stožera Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okupljanje, samo okupljanje, zajedništvo Hrvatske, i na kraju krajeva, zadnjih 15 dana od kada je počeo drugi krug na taj način komuniciramo sa svojim biračima. Hrvatska zna, zajedništvo, optimizam za sve, to su poruke koje su bile na našim plakatima, a sada zadnjih 14 dana i zbog svih okolnosti koje su se dogodile, zajedništvo i okupljanje ključne su poruke", kazao je pak Ivan Anušić, voditelj Izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović.

"Poruka je da se u zemlji svi trebaju dobro osjećati, da svi imamo pravo na sreću, da smo različiti I trebamo biti različiti, ali trebamo biti jednaki u pravima, da je predsjednik Republike, Zoran Milanović, sutra taj koji će biti jedna vrsta vrhovnog pravobranitelja upravo te jadnakosti između vas, mene, svih građana, bez obzira na naše različitosti", rekao je Miljenić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voditelj Izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović poručio je i kome se obraćaju.

"Svima se obraćamo, cijeloj Hrvatskoj. I u prvom krugu smo se obraćali cijeloj Hrvatskoj, sada naravno, situacija i utakmica je puno jasnija, sada su samo dva kandidata", kazao je Anušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljenić je pojasnio kako se ne obaziru na protukandidate. Anušić je, pak, rekao da od protukandidata ne očekuje ništa te da nije na njemu da očekuje bilo što. 

"Nadam se samo da neće izlaziti iznad uzusa normale, iznad zakona, ostali neka rade što hoće. Natječu se oni, natječemo se mi. Građani će izabrati onog koga misle da treba biti predsjednik zemlje. Zoran je prepoznat, svi ga znaju", rekao je Miljenić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako vam to budem rekao, onda neće biti adut. Šalim se, nema skrivenih aduta. Kolinda Grabar-Kitarović je ona koja će biti i koja treba biti jedan jedini adut", rekao je pak Anušić. 

Miljenić kaže kako nije primijetio da je Milanović imao ikakav gaf

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo