HUANITO REZIGNIRAN / 'Svako ljudsko biće ima pravo na izbor, život i samoliječenje. Meni je svaki dan spašavanje života'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Nije baš bio raspoložen za razgovor, odavajući dojam rezigniranosti, kao da se već odavno pomirio sa sudbinom

26.1.2019.
8:45
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

''Upoznati ste s time da otpočetka govorim da sam korištenjem ekstrakta konoplje spašavao svoj život i zdravlje. Već sam naglašavao da kao oboljeli od multiple skleroze, kojem je konoplja bila lijek, mislim da svako ljudsko biće ima pravo na izbor, život i samoliječenje. A ono što sam naučio, dijelio sam s drugima. Meni je svaki dan spašavanje života'', istaknuo je Huanito Luksetić u kratkom razgovoru za Novi list.

I na kraju samo konstatirao: ''Za mene je ovdje sve riješeno''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luksetić, koji je prije 11 dana navršio 41. rođendan, na suđenju je objašnjavao da je na liječenje ekstraktom kanabisa krenuo nakon što je probao, uz ostalo, i terapiju s 5.000 pčelinjih uboda.

S njim je Novi list razgovarao prije negoli je iz Ureda predsjednice nagovještena mogućnost pomilovanja i nije baš bio raspoložen za razgovor, odavajući dojam rezigniranosti, kao da se već odavno pomirio sa sudbinom, iako ga je novinar upoznao s najnovijim razvojem događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo