pa kako to? / Svako malo se to događa! Građani zapadnog dijela Zagreba bez grijanja, a nadležni se prepucavaju čiji je to problem

Image
Foto: Davor Puklavec, Boris Šćitar/PIXSELL

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu, 3. listopada, u poslijepodnevnim satima

30.9.2020.
20:05
Davor Puklavec, Boris Šćitar/PIXSELL
VOYO logo

Nakon puknuća magistralnog vrelovoda na Zagrebačkoj cesti i obustave isporuke toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice, iz zagrebačke Gradske uprave izvijestili su kako rješavanje nastalih problema nije u ingerenciji Grada Zagreba.

"Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić izražava žaljenje zbog neugodnosti koje je velikom broju građana uzrokovalo puknuće magistralnog vrelovoda HEP Toplinarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apeliramo na nadležne službe da čim prije saniraju poteškoće koje se opetovano javljaju.

Također, ovim putem naglašavamo kako rješavanje nastalih problema nije u ingerenciji Grada Zagreba", stoji u priopćenju iz zagrebačke Gradske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju su podsjetili da je HEP d.d. kao javno poduzeće u vlasništvu države, a HEP Toplinarstvo registrirano je i nadležno za djelatnosti proizvodnje, distribucije i opskrbe toplinskom energijom.

Iz HEP-toplinarstva dopodne su izvijestili da će se zbog puknuća magistralnog vrelovoda na Zagrebačkoj cesti, u srijedu u 20 sati obustaviti isporuka toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimalni napori 

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu, 3. listopada, u poslijepodnevnim satima.

Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće magistralnog vrelovoda u što kraćem roku sanira i da se uspostavi kontinuirana isporuka toplinske energije krajnjim kupcima, naveli su iz HEP-Toplinarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je za naglasiti je da ovo nije prvi put da na području grada Zagreba, baš zbog puknuća vrelovoda, građani ostanu bez toplinske energije. 

A da je tome tako, pogledajte na linkovima ispod:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo