TJEDNI PREGLED RTL-OVIH PRIČA / 'Sveti' Šprajc floskule nagradio šibom, najbolji primjer blagdanskog jedinstva dali su nam Hrvat i Srbin, uzgajajući marihuanu

RTL-ovi urednici reporteri i ovaj su tjedan bili 'nabrijani' na jake televizijske priče, ali i ekskluzive

10.12.2017.
10:00
VOYO logo

Jedna od zanimljivijih je svakako ona o božićnicama čije je vrijeme pred nama. Uljepšavanje kućnih budžeta u većini tvrtki trajat će do petka, 22.12. Pošto svaka kuna dobro dođe, istražili smo koliko daje država, a koliko privatnici te gdje ih je najviše, a gdje ih uopće nema.  

Pošto su dječica najvažnija u ovo blagdansko vrijeme, sjetili smo se onih koji te iste blagdane nemaju s kim provesti. U najvećem domu za nezbrinutu djecu Božić će bez obitelji dočekati 200 djece, a među njima je 50 mlađih od 7 godina. Doznali smo kako je ove godine iz najvećeg Doma za djecu u Hrvatskoj - u zagrebačkoj Nazorovoj ulici posvojeno jedno jedino dijete. U isto vrijeme, 700 roditelja čeka posvajanje, a 400 djece živi u domovima. Problem je, kao i uvijek, u sporosti sudova i čestih izmjena Obiteljskog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekskluzivno smo u Direktu donijeli detalje prijave protiv Ivice Todorića prema kojoj se pretpostavljalo da je bivši čelnik Agrokora na svoje i račune svoje obitelji protupravno isplatio skoro dvije i pol milijarde kuna. U toj prijavi između ostalog stoji da je Agrokor potrošio 704 milijuna kuna na privatne troškove Todorićevih. Na tu ekskluzivu reagirao je i sam bloger Todorić novom objavom.

'Najbolji' primjer blagdanskog bratstva i jedinstva smo sačuvali za kraj: Hrvat i Srbin koji su udružili snage kako bi uzgajali marihuanu. Bili smo na malom brežuljku kraj Zeline, nakon što smo vidjeli snimke pola milijuna kuna vrijednog laboratorija marihuane s najmodernijom opremom te doznali što o njihovom 'biznisu' misle njihovi susjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo