snježni topovi u pogonu / Svi se čude Bandiću koji na plus 18 zasipa Cmrok snijegom, mi smo pronašli skijaša u kratkim rukavima: 'Očigledno je da ima viška novca'

Zagrebački gradonačelnik ni kad sunce peče ne odustaje od toga da se na Cmroku sanjka

24.2.2021.
22:40
VOYO logo

Danas i proteklih dana je u Zagrebu temperatura bila 18 stupnjeva, na suncu i više, pa su se Zagrepčani sunčali i uživali, mnogi i u kratkim rukavima. Ali MIlana Bandića to slabo zanima. 

Zagrebački gradonačelnik ni kad sunce peče ne odustaje od toga da se na Cmroku sanjka. I ovih su dana tako radili snježni topovi, proizvodili umjetni snijeg. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I taman kad smo mislili reći da je to besmislica, i da zašto bismo proizvodili snijeg kad je vani proljeće, i koliko to košta, i tko to plaća, a vjerojatno je već plaćena unaprijed - pronašli smo Tina. 

Dečko je sa skijama došao na Cmrok, doduše ne u skijaškom odijelu, nego u kratkim rukavima, ali Tin je čuo da se može skijati - i tu je priliku došao iskoristiti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa treba zatvorit sezonu. Do ponedjeljka će se rastopit sve. A vidim da su radili novi snijeg pa zašto ne. Podržavam. Očigledno je da u Zagrebu ima viška novca u proračunu i ako se može radit snijeg onda ću ga iskoristit. Znači ovo je jedna satirična izvedba? Pa ovo je satirična izvedba. Bio sam na Sljemenu prošli tjedan, a više neću moći skijati gore jer će bit toplo", kazao je za RTL Direkt Tin, skijaš sa Cmroka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo