OBNOVA ĆE BITI ZAHTIJEVNA / Tri obitelji u vatrenoj stihiji u šibenskom zaleđu izgubile domove, prikupljaju se donacije za izgradnju novih!

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Sredstva se prikupljaju na račun Bilog Srca, a bit će ravnomjerno raspoređena - tako da svaka od tri obitelji dobije jednaku donaciju!

20.7.2022.
21:37
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

"Nedavni požar velikih razmjera za brojne obitelji iz Rasline i Zatona značio je ono najgore što se može dogoditi - gubitak doma!" Tako su objavu započeli na Facebook stranici Bilo Srce. Kažu kako su montažne kućice dobrodošla pomoć - ali za prvu ruku.

"Znamo svi da ništa ne može zamijeniti trajni dom i sve one uspomene koje se nose za cijeli život", napisali su objavi na Facebooku. Pa su iz tog razloga pokrenuli humanitarnu akciju, zajedno s Društvom prijatelja Hajduka Šibenik. Cilj im je prikupiti pomoć za dvije obitelji iz Rasline i jednu iz Zatona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Četveročlana obitelj Radnić-Gulin i tročlana obitelj Miljak iz Rasline te dvočlana obitelj Bilušić iz Zatona unaprijed zahvaljuju svim navijačima Hajduka i ljudima dobre volje koji se odazovu pozivu i doniraju određena sredstva. Obnova će biti financijski zahtjevna i dugotrajna, stoga je svaka pomoć dobrodošla, bez obzira o iznosu o kojem se radi", kažu.

Sredstva se prikupljaju na račun Bilog Srca, a bit će ravnomjerno raspoređena - tako da svaka od tri obitelji dobije jednaku donaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donaciju će koristiti isključivo za obnovu izgorjelih domova", tvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uplate se vrše na račun HKNH Bilo srce, 8. Mediteranskih igara 2, 21000 Split, IBAN: HR7224070001100515943, opis plaćanja "za obnovu izgorjelih domova".

Inače, 'Bilo srce' zajednički je nazivnik za humanitarne akcije u organizaciji HNK Hajduk, KNH Torcida i Našeg Hajduka te brojnih Društava prijatelja Hajduka i podružnica Torcide uz sudjelovanje članova, navijača kao i veterana kluba, a osnovano je s ciljem da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo