pokajao se / Taksist koji je ošamario ženu tvrdi: 'Bio sam uvjeren da se radi o muškarcu, strašno mi je krivo'

Image
Foto: Marijan Murat/DPA/PIXSELL

'Tad mu je udarena žena rekla kako se zove, odmah se sjetio da ju pozna jer je godinama radila u Grcića', ispričao je taksist

29.6.2016.
16:14
Marijan Murat/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Taksist koji je ošamario sitnu ženu nakon što se u nedjelju ubacila ispred njega na blagajnu, rekao je kako je bio uvjeren da se radi o muškarcu, piše Šibenik.in.

"Na blagajni je bila žena koja je uredno ispred mene čekala red. U tom trenutku došla je druga žena, za koju sam bio uvjeren da je muškarac i stala iza nje, a ispred mene. Stavila je onu klatnicu kako bi odvojeno platila račun. U tom trenutku sam se iznervirao i rekao joj da ne može tako da bi se ona okrenula i rekla da će me opaliti novčanikom. Instinktivno sam reagirao i zalijepio joj trisku, misleći da je muškarac", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislio je, kaže, da ga neki mulac provocira i nije se mogao smiriti. Kad mu je udarena žena rekla kako se zove, odmah se sjetio da ju pozna jer je godinama radila u Grcića.

"Izašle su vani s kase, a ja sam odmah produžio za njima. Iskreno sam se ispričao i pokajao. Bilo mi je jako teško, pitao sam je kako je, što radi... Stvarno mi je krivo", ispričao je taksist. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo