VLAHUŠIĆU DUBROVNIK / Tijesna pobjeda SDP-ovca Sabe u Vukovaru!

Iako su na manjem uzorku obrađenih biračkih mjesta aktualni gradonačelnici Vukovara i Dubrovnika zaostajali za svojim suparnicima, situacija se dramatično promijenila do kraja prebrojavanja glasova.

19.5.2013.
22:52
VOYO logo

U Vukovaru je HDZ-ov kandidat Ivan Penava imao nekoliko postotaka prednosti, no nakon obrađenih 100 posto biračkih mjesta slavio je dosadašnji gradonačelnik ŽeljkoSabo sa 42,51 posto, dok je Penava skupio 40,33 posto.

Image
Foto: Sceenshot
Image
Foto: Sceenshot

I u Dubrovniku je bila slična situacija iza 22 sata kada je u prednosti ispred aktualnog gradonačelnika Andre Vlahušića bio HDZ-ovac Teo Andrić. Samo sat vremena kasnije, nakon što je obrađeno 100 posto biračkih mjesta Vlahušić je sigurno pobijedio s 31,76 posto glasova, dok je Andrić skupio 25,92 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot
Image
Foto: Sceenshot

Naravno, u oba slučaja se ide u drugi krug izbora za gradonačelnika.

U drugi krug će najvjerojatnije morati i neprikosnoveni vladar Zadra Božidar Kalmeta koji vodi nakon 77 posto prebrojanih glasova sa 46,06 posto, dok ga prati SDP-ov kandidat za gradonačelnika Ivo Bilić sa 33,52 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Šibeniku dosadašnji gardonačelnik Ante Županović (37,05 posto) gubi od HDZ-ovca Željka Burića (41,90 posto) nakon obrađenih 97 posto biračkih mjesta, pa će njih dvojica, po svemu sudeći, u drugom krugu odlučivati o šibenskom gradonačelniku.

U Karlovcu HDZ-ovcu Draženu Jeliću je izmaka pobjeda u prvom krugu za tek nešto više od 1 posto. Stoga će morati u drugi krug protiv SDP-ova kandidata Josipa Benčića koji je skupio 35,22 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 U Puli je dosadašnji gradonačelnik Boris Miletić iz IDS-a uvjerljivo potukao SDP-ovog saborskog zastupnika Peđu Grbina, ali će navjerojatnije morati u drugi krug. Nakon obrađenih 95 posto biračkih mjesta, Miletić ima 48,65 posto, a Grbin 24,39 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo