suđenje pri kraju / Tjedan dana do završnih riječi u slučaju Mamić: što će značiti papir s Lovrenovim svjedočenjem?

Onaj tko je pisao šalabahter - predvidio je i da će USKOK na taj odgovor Lovrenu pokazati ono što je ranije rekao

21.5.2018.
19:19
VOYO logo

Suđenje Dinamovu savjetniku Zdravku Mamiću primiče se kraju. Za sedam dana počinju završne riječi obrane i tužiteljstva. Nakon što je prošli put otkriveno kako je Mamićeva obrana, očito zabunom, među dokazni materijal stavila i papir s uputama kako treba svjedočiti Dejan Lovren, usporedili smo što je točno na papiru, a što je Lovren rekao na sudu. 

Šalabahter na sedam stranicama zabunom se našao u Dinamovim vrećicama koje je Zdravko Mamić sam nosio na sud. Iskaz na sudu gotovo je identičan onome na papiru. Onaj tko je pisao šalabahter -  predvidio je i da će USKOK na taj odgovor Lovrenu pokazati ono što je ranije rekao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predlažem da se svjedoku predoči sa zapisnika njegovom ispitivanju USKOK-u", kazao je Tonči Petković, zamjenik ravnateljice USKOK-a.

Tijekom Lovrenovog  svjedočenja, Zdravko Mamić napustio je sudnicu ljutit jer je USKOK prigovarao lažnom iskazu. U godini dana, koliko traje ovo suđenje, Mamić je  nekoliko puta napuštao sudnicu te vrijeđao tužitelje, a na raspravi je čak i otkazao suradnju odvjetnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći ponedjeljak ponovno stiže u Osijek, baš kao i brat Zoran gdje se moraju očitovati na novu optužnicu, a onda slijede završne riječi, nakon kojih će biti poznat datum presude!  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo