Mooooolim!? / Bozanić je, kad je riječ o cijepljenju, veći katolik od pape. Milanović kaže da u klub u Slovensku idu budale. A išao je i on

Image
Foto: RTL

HBK je prošlog tjedna objavio ono o 'moralnoj upitnosti cjepiva', u zemlji sa 10.000 umrlih od korone. Doznali smo za psa bogatog pola milijardi dolara...

19.11.2021.
22:50
RTL
VOYO logo

U Hrvatskoj smo došli do 10.000 umrlih od koronavirusa. Znate li koliko ljudi je 10.000? To su svi stanovnici najveće zgrade u Hrvatskoj, zagrebačke "Mamutice".

Prošli tjedan, međutim, doživjeli smo i to da antivakseri, koji sebe smatraju borcima za slobodu, 10.000 umrlih tumače i kao posljedicu - primjene PCR testova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijeloj situaciji blagoslovljeni smo i novooktrivenim stavom Crkve i biskupa (HBK), koji je se pitaju je li cjepivo moralno prihvatljivo, treba li testiranje biti neinvazivno. Još kažu da mjere moraju biti bez prisile i uvjetovanja. Josip Bozanić, odjednom je veći katolik od pape. Jer, papa Franjo je za cijepljenje i to smatra kršćanskim.

Prošli tjedan se dogodilo i ono s DORH-om i OLAF-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet se spominje onaj zagrebački klub s šaljivim brojačem novca

"Trebao ih je netko upozoriti, ne vodi se istraga nego nemoj ići tamo, tamo se skupljaju budale, na primjer", pričao je Milanović... hm...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo se skupljaju budale, kaže, ali od svih 15 novinara, najmanje 15, koji su stajali pred predsjednikom, nitko ali baš nitko se nije sjetio reći: Gospodine predsjedniče, pa vi ste bili tamo.

Zagreb, grad poznat po tome da 20 godina troši kao pijani milijarder, grad koji je dijelio novce majkama da se ne zaposle, grad koji ima snijeg kad je toplo i zlatne zahode na tramvajskim okretištima, taj grad ima višak u proračunu. Božićno čudo, nema druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gunther, najbogatiji pas na svijetu, pas koji živi u Madonninoj staroj kući, doznali smo, posjeduje pola milijarde dolara.

Nastrana je to stvarnost u kojem bi jedan pas doslovno mogao spasiti svijet od gladi, ali tako je. A Elon Musk konačno je dobio odgovor na svoje pitanje, kako bi to njegovih 6 milijardi dolara moglo pobijediti glad, kad već Gunther svoje pare ne da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, uostalom, pogledajte i sami tjedni pregled:

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo