Otvorenje novog terminala / Tko želi biti putnik? Zračna luka Franjo Tuđman traži volontere koji bi 'glumili' putnike

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Zračna luka organizira prijevoz ili parking svim volonterima, a uz prijevoz osigurani su i lunch paketi i voda

20.1.2017.
10:09
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Novi terminal zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman otvara se u drugoj polovici ožujka, nakon tri godine gradnje. U njega je trenutačno je ugrađena oprema za kapacitet od 3,5 milijuna putnika godišnje, dok je kapacitet same zgrade pet milijuna putnika. 

Kako bi otvaranje, kao naknadno funkcioniranje proteklo u najboljem redu, Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ) provodi brojna testiranja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su, osim onih tehničkih, počela i testiranja s putnicima, tj. volonterima koji "glume" buduće putnike na novom terminalu. Dosada je u ovakvim testiranjima sudjelovalo više od 700 volontera, a do otvaranja odvit će se još tri nova testiranja. 

Prva dva su predviđena krajem ovog mjeseca, 24. i 31. siječnja, a u njima će po 200 volontera testirati proces otpreme putnika i prtljage na novom terminalu, dok će na završnom testiranju u veljači 400 volontera glumiti putnike u dolasku i odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi građani koji žele glumiti putnike u testiranjima pozvani su da se prijave na broj telefona 01/4562-821. Mogu se prijaviti sve punoljetne osobe, koje će samo pri tome morati dati broj svoje osobne iskaznice. 

Zračna luka organizira prijevoz do novog terminala volonterima koji sudjeluju u testiranju, oni koji dolaze osobnim vozilima imat će osiguran parking, a imat će i osigurane lunch pakete i vodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Testiranje će se provoditi od 9 do 15.30 sati, a po okončanju će volonteri morati ispuniti anketni uputnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo