'Plenković raseljava Hrvatsku' / Todorić o novim mailovima skupine Borg: 'Plenkoviću dosta je! Sve ćeš potopiti'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

'Samo za ono što je javno poznato, svima dostupno, USKOK ima dovoljno dokaza da pokrene postupak protiv Plenkovića'

22.5.2018.
16:27
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su se u medijima danas pojavili novi mailovi grupe Borg, koji potvrđuju kako je grupa bila grupa za "specijalne zadatke" premijera Andreja Plenkovića i bivše ministrice Martine Dalić na svom blogu se oglasio Ivica Todorić, anjegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Zloupotrebom ovlasti, zloupotrebom povjerenja građana, Plenković raseljava Hrvatsku te nas je ekonomski doveo na dno EU, a od hrvatske države napravio tešku pravnu provinciju. Lijepo priča, blefira, laže, i daje nemjerljiv  doprinos  KORUPCIJI u Hrvatskoj. To je dio djela i ostavštine Andreja Plenkovića, premijera koji nam je u svojoj kampanji kao kandidat HDZ-a poručio „VJERODOSTOJNO“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo za ono što je javno poznato, svima dostupno, USKOK ima dovoljno dokaza da pokrene postupak protiv Plenkovića!

Nakon što je jedna hrvatska televizija otkrila i objavila lokaciju ureda Borisa Šavorića u kojem je  napisan prvi draft Lex Agrokora (potvrda: mail objavljen na jednom hrvatskom portalu, potpisan Toni Smrček, partner Borisa Šavorića), otkriveni su novi dokazi koji nedvojbeno ukazuju na planirani, a pokazuje se svakodnevno, potpuno izmišljeni slučaj Agrokor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada imamo dokaze kako je baš Plenković izgradio paralelne strukture izvan institucija državne uprave, a sve sa ciljem pribavljanja imovinske koristi za svoje partnere i sebe. Dakle, ne samo da je znao (bio je politički sponzor, kako se ranije pretpostavljalo), već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti , konačno sve nadgledao i upravljao procesima.

Nakon ovoga otkrića cijeloj hrvatskoj javnosti, članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima u potpunosti je jasno što se neviđenoj  netransparentnosti i ciljanoj manipulaciji događalo i što se dalje može događati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što tek planiraju napraviti!  Netko mora konačno reći  „ DOSTA  JE“ , inače će napraviti ogromne štete i  sve nas potopiti", napisao je Todorić.

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Objavljeni novi mailovi - skupina Borg radila i na privatizaciji HEP-a: 'To moramo bolje osvijestiti kod Andreja' 

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo