'Uhvaćeni u pekmezu iz Hong Konga' / Todorić uzvraća kaznenom prijavom: 'Kriminal se nastavlja, tvrtke će rasprodati u bescjenje, a Ramljak i Plenković ignoriraju sporne ugovore'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Ivica Todorić, uočljivo je iz njegove najnovije objave, brzo je informiran o Ramljakovim planovima za budućnost tvrtki unutar Agrokora nakon što su isti predstavljeni

30.10.2017.
18:08
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Na bloguIvice Todorića, za kojim je hrvatsko pravosuđe izdalo europski uhidbeni nalog i crvenu Interpolovu tjeralicu, osvanula je izjava nakon što je izvanredni povjerenik za Agrokor predstavio plan budućnosti tvrtki unutar koncerna.

Todorić proziva Ramljaka i premijera Plenkovića da se "nemuštim odgovorima" pokušavaju izvući nakon što su "uhvaćeni s prstima u pekmezu". Tvrdi da im je cilj da sporni ugovor o najstarijem kredite nestane, a Agrokorove tvrtke i imovinu rasprodaju u bescjenje. Todorić je, k tome, najavio kaznenu prijavu "protiv odgovornih za kriminal koji se svakodnevno nastavlja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorićevu izjavu pročitajte u nastavku:

Nakon što su uhvaćeni s prstima u pekmezu iz Hong Konga, Ramljak i Plenković pokušavaju se izvaditi nemuštim odgovorima i pronaći načine da cijeli slučaj s roll up-om i trustom Madison Pacific nestane. Premijer je pritom hrvatskim građanima objasnio kako pate od kolektivne amnezije. Gospodine premijeru, ljudi pamte i sami stvaraju zaključke, nemojte ih podcjenjivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin Ramljak pak u današnjoj prezentaciji nudi spasonosno rješenje u kojem nema apsolutno ništa osim demagogije i nastavka pogodovanja interesnim grupama. Rješenja su više nego dobra, najprije će imati minimalni rast kako bi svemu umanjio vrijednost, a onda će, transparentno i vjerodostojno kao i do sada, u bescjenje rasprodati tvrtke i njihovu imovinu. Baš kao što sam i predvidio - kriminal u Agrokoru dobiva zastrašujuću dimenziju, a odgovori na pitanja o roll up-u te ulozi Madison Pacifica iza kojih se kriju odgovori i otkriva stvarni razmjer pljačke i dalje se ciljano prešućuju. Zbog svega toga podnosim kaznenu prijavu protiv odgovornih za kriminal koji se svakodnevno nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo