dugovi su veliki / Tomašević o prodaji Gradske plinare: 'Sve opcije su otvorene. Prioritet je da se ne ugrozi Holding'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

U tijeku je dubinska analiza poslovanja Plinare Zagreb koja će biti gotova do kraja svibnja

5.4.2022.
10:55
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, sa suradnicima, otvorio je novouređeni Odjel za oboljele od demencije u Domu za starije osobe Sveta Ana nakon čega je održao konferenciju za novinare. 

Tomašević je rekao da je 4000 kreveta u domovima za starije i nemoćne u Zagrebu premalo u odnosu na interes. Novi dom će biti izgrađen do lipnja u Markuševcu, to će biti 12. ukupno, kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je riječ o prodaji Gradske plinare, kazao je da je u tijeku dubinska analiza koja će biti gotova do kraja svibnja. Dugovi su, kazao je veliki, a njegov je prioritet da se ni na koji način ne ugrozi Zagrebački holding. 

"Sve opcije su otvorene. Nakon toga ćemo sjesti s koalicijskim partnerima i vidjeti koje je najpovoljnije rješenje. Meni je prioritet da se ne ugrozi cijeli Holding. Oko 130 radnika je u Opskrbi Gradske plinare, a više od 7000 u Holdingu", kazao je Tomašević dodajući kako je iznenađen kad ga pitaju funkcionira li odnos s SDP-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugostitelji i terase

Što se tiče terasa ugostitelja, poručio je da proširenja terasa na račun parkirnih mjesta više neće biti u centru Zagreba gdje ionako nema dovoljno mjesta za parkiranje automobila.

"Toleriramo dosta stvari koje ne bismo trebali. Što se tiče vatrogasnih puteva, tu je jasan dogovor napravljen, trebaju biti pet i pol metara od svake strane ulice. Našli smo rješenje i dali određeni rok koji ističe ovaj tjedan kako bi svi bili zadovoljni”, rekao je gradonačelnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo