'POŠTOVAT ĆEMO ODLUKU SUDA' / Tomašević prokomentirao presudu Petru Pripuzu: 'Stavili smo zahtjeve kako bi se grad mogao naplatiti'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Odvjetnik Petra Pripuza Ante Nobilo rekao je kako presudom nisu zadovoljni i to zato što smatra da do slučaja nije ni trebalo doći

9.6.2022.
17:01
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević reagirao je na presudu kojom je poduzetnik i suvlasnik CIOS-a Petar Pripuz oslobođen svih optužbi u aferi Agram u kojoj se teretio za namještanje poslova zbrinjavanja otpada s Gradom Zagrebom te zapošljavanja preko veze.

"Kad je sadašnja uprava Grada Zagreba preuzela vlast prošle godine, za sve optužnice USKOK-a stavili smo imovinsko-pravne zahtjeve u visini u kojoj je Državno odvjetništvo ustanovilo da je Grad oštećen, kako bi se Grad mogao naplatiti kad presuda bude pravomoćna. Pretpostavljamo da će se Državno odvjetništvo žaliti, a Grad će poštovati pravomoćnu odluku suda", istaknuo je Tomašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, odvjetnik Petra Pripuza Ante Nobilo rekao je kako presudom nisu zadovoljni i to zato što smatra da do slučaja nije ni trebalo doći. "Ovaj postupak je očito bio politički motiviran, bez iti jednog dokaza i nažalost potrošio je osam godina svih naših života. Nikakve potrebe za time nije bilo", rekao je pa zaključio kako je Pripuz do početka ovog postupka bio ugledan i jedan od najvećih gospodarstvenika u Zagrebu. "Od početka ovog postupka on je kontroverzni poduzetnik", tvrdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo